Aramızda psikolog var mı, kendimi çözemiyorum?

burda iyi bir psikolog görmüştüm verdiği cevaplardan dolayı iyi diyorum ama ısmını hatırlamıyorum aramızda psikolog olan arkadaşlardan rıcam özelden mesaj atmalarıdır. Ani duygu değişimleri yaşıyorum çok delirip ama uç noktada sinirlenip sonra çok pişman oluyorum bu durum sevdıklerımle aramı acıyor cok zor durumdayım lütfen yardım eder misiniz ?

şuanda psikologa gıdecek her açıdan durumum yok bıraz daha ılerde gıdebılırım belkı ama sımdı lutfen yardım edın ?

bılgısı olan arkadaslarda burdan cevaplayabılırler iyi değilim birden başım dönüyor durduk yere ağlamak gelıyor kalp atıslarım 120 yi buluyor sevgilime aşırı baglıyım ve cok özluyorum ailem telefon ettiği zaman konusmaktan rahatsız oluyorum söz anlatasım gelmıyor hava nasıl dıyorlar bosver dıyorum arkadaşlarla uzun zamandır görüşmüyorum aslında ailem annaneme gidene kadar yıne bıseyler hıssedıyordum ama bu kadar degıldım bır ıkı haftadır evde yalnızım ve bu cok sıddetlı oluyor iyiydim yani bişeyim yoktu birden bire noldu bılmıyorum detaylı yazdım ama özele mesaj atabilirse psikolog arkadaşlar sevınırım yada o ısmını unuttugum arkadas bazen nefes alamıyorum bu benı korkutuyor :(
Aramızda psikolog var mı, kendimi çözemiyorum?