Birinde hangi davranışı görürseniz ''kişiliksiz'' dersiniz?
Ben : yalan , yalakalık , iki yüzlülük gördüğüm an gözümden düşüyor o insan.
Ben : yalan , yalakalık , iki yüzlülük gördüğüm an gözümden düşüyor o insan.
Sorunu erkek bayan ilişkisi içinde tekrar değerlendirmek istiyorum müsaden ile ve:
Seçtiğiniz bayanın en iyi cevabını esefle kınıyorum.
Hiç yalan söylemeyen, yalakalık ve ikiyüzlülük yapmayan, aksine sevdiği için herşeyi yapan, kötü de olsa sevdiğinden bişey gizlemeyip onunla paylaşan, sevdiğinin kötü yönleri olduğunda bunları kibarca söyleyen, ikaz eden, kalbinin içinde ne varsa onu sevdiğine açan kişilere kişiliksiz/karaktersiz der bizim bayanlarımız...
Tek ayak üzerinde 1001 çeşit yalan söyleyen, yalakalığın alasını yapan ve iki yüzlülüğin yanında şapka çıkaracağı erkeklere de "ama çok çekiiciiii, çoook seviyoruuum" der...
Bayan olarak hemen hepiniz konuşurken "seçilen en iyi cevapdaki gibi" konuşuyorsunuz. Ama hayatlarınızda en kişiliksiz/karaktersiz insanlar en değer verdiğiniz yerde oluyor. Doğru dürüst insandan kaçarcasına uzaklaşıyorsunuz. İstisnaları yok mu var. Ama istisna. %5-10 u geçmez. 30 yaşındayız. Saçlarımızı ağartmadık daha ama 15 yıldır hemcinslerinizi inceledim. Çıkan kesin sonuç budur...
Şekilden şekile giren, iyi ya da kötü prensipleri olmayan, tutarsız, içten pazarlıklı insana kişiliksiz derim. Daha da var da geç oldu.
Hakaret ediyorsa , insanlarla kasıtlı şekilde alay ediyorsa, insanları özellikle dışlıyorsa (bilerek kasitli yapıyorsa ki bu belli olur) insanlara kendini yüksekte görüp egosunu yenemiyorsa, ailesine saygısızsa kendine saygısızsa benim bu insan kişiliksizdir :).İnşallah bazıları bu sözleri kendinde arayıp kızmazlar site içinde :).
Hayırlısı olsun.
Bazılarına uydu ateni lazım :) ama ben gülüp geçiyorum.Emin ol daha iyi oluyor.İyi pazarlar
Eğer yalakalık yapıyorsa ve insanların yüzüne gülüp arkalarından iş çeviriyorsa,erkek/kız arkadaşına yalan söylüyor onu aldatıyorsa,hasta anne babası varsa ve onlarla ilgilenmiyorsa kişiliksiz diyebiliriz :D
Cevap
25Cevap
Nereye çekseler oraya giden karakterlere kişiliksiz derim... Hiç güvenmem o tiplere... Fikirleri çok değişken olur ne zaman sana sırtını döndüğünü anlamazsın.
her insan bir çok kişiliğe bürünür.
Burada saydığınız şeylerin hemen hepsini de yapıyorsunuz.
Ama iş kendimize gelince hepimiz melek oluyoruz, günahsız, kişilik sahibi.
Bİ kere erkek olsun kız olsun. Ben senden üstünüm diyen insan gözümde kişiliksizdir. Anlatsam ezerim. çakma polo giyip evde soğan ekmek yiyen adam/kız kendini süper sanıyor.
insanlığın sonunu getirecek şey kibirdir...kibir içinde her türlü kötülüğü barındırır ve besler
aldatmak. bi insan aşığım ölüyorum seviyorum dediği insanı aldatıyorsa ağır kişiliksizdir
İnsanlarin arkasindan konusupta o kisilere guleryuz gosteren iki yuzlu insannlar bana dengesiz geliyor
yalakalık yapması ve ikiyüzlü olması...böyle biri oldu mu öldüresim geliyo valla..
denize düşüp yılana sarılanlardan ve yalnızlıkla yüzleşemeyenlerden hiç haz etmem
senin sırtından yaşamaya çalışıyorsa masrafları sana ödetiyorsa hiç arkana bakma defet.
cevresindeki insanlari maddi imkqnlarina gore siniflandirana.. annesinden utanana... suratina degilde arkandan konusana.
olduğu gibi görünmeyen yada göründüğü gibi olmayan kişiler
Kendini saklayan tipler,ne olduğunu gizleyen falan...
bana çok iyi davranan ama arkamdan arkadaşlarıma beni kötüleyenlere kişiliksiz diyorum
Yalakalik ve 2 yüzlülük.
ikiyüzlülük midemi bulandırıyor
Yalan, birine yaranmak, iki yüzlülük ..
yalan ve ikiyüzlülük.
insanı salak yerine koymaya çalışan kurnazlar!
saksocu, yani yalakalık yapan biri
yalan , ihanet , ikiyüzlü ,yalaka...
Taklidimi yapanlara. Kısacası herkes.
Dengesiz Konuşan Büyüğünü Küçüğünü bilmeyen...
yancılık
sapık ruhlu olursaaa :))))
yalakalık ve iki yüzlülük.
yalancılık
Beş parası olmayana
Haddini bilmemek.
iki yüzlülük.
yalakalık
iki yüzlü ,
yalan, aldatmak gibi
iki yüzlülük
egoist