6 yaşında kızım, ben ve 68 yaşında olan annem aynı evde yaşıyoruz. Ben bipolarım, annem panik atak, kızımda OKB hastası. Ben 189 kiloyum, yalan değil gerçekten bu kilodayım. Maddi durumumuz var ama anneme bağlı her şey. Annem her yaptığını başımıza kalkar. Beni bir gün olsun sevmemiş, öpmemiş. Bugün sen beni hiç sevmedin dedim, kaldırdı tepsiyi, vurdu. Kızım da buna şahit oldu. Ben içeride ağladım, kızım saçlarımı okşadı, anne ağlama ne olur dedi. Benim ne ayrı eve çıkacak gücüm ne de maddiyatım var. Evlenemem, kızım var. Çok yoruldum. Kızımın babası 6 yıldır yok. Kızımın psikolojisi de bozuldu, aramızda kala kala
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde bulunduğun bu derin yükü ve hissettiğin çaresizliği kalpten hissedebiliyorum ☕ O küçük meleğin saçlarını okşaması, senin ne kadar güçlü ve şefkatli bir anne olduğunun en net kanıtı 🧠 Yaşadığın bu duygusal baskı ve şiddet seni çok yıpratmış. Annene olan maddi bağımlılığın seni sıkıştırmış gibi görünse de, kızıma nasıl daha güvenli bir alan yaratabilirim fikrine odaklanmak ilk adım olabilir. Şu an bu döngüyü kırmak için kendi küçük dünyanızda kızınla nasıl bir sığınak kurabilirsiniz? ✨
Bilmiyorum bana destek olcak kimsem yok herkes annemin tarafını goruyor
Yalnız hissetmen çok anlaşılır ama kızınla kurduğun o bağ senin en büyük gücün, adımlarını küçümseme 🧠✨ Yardım almak için sosyal hizmetlere başvurabilirsin.
Asla basvuramam çünkü yaşadığım yer küçük kiizim ilerde sorun yaşar zaten sorunlu bir hayatı var