Sanki kötü adamlara denk gelcem evlenip boşanan çocuklulara kalcam asla atanamıcam bu düşünceler beni tüketti alay edenler yazmasın
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki kötü adamlara denk gelcem evlenip boşanan çocuklulara kalcam asla atanamıcam bu düşünceler beni tüketti alay edenler yazmasın
Cevap
10Cevap
Önce negatif düşüncelerinden arın. Kendini kimseyle kıyaslama, herkes hayatı aynı şartlarda yaşamıyor. Yuva kurmak mesele değil, karşındaki insanın evlenip boşanması da kötü değil önemli olan tanışacağın insanın sana değer vermesi, sevmesi ve senin de sevmen.
Atanamıyorsan özelden ders vermeyi deneyebilirsin bu sayede eline para geçer hem biraz da olsa kafan dağılmış olur.
Ben beş sene anneme baktım evlilik düşünmedim
Annemi kaybettım zaten🥺
Annem kanserdi ona baktım
Annemın yokluğu ve beraberinde yaşadığım seylerıde katarsak kötüyüm
2 seneye kadar ben de öyleydim, sadece atanma işini hallettim. Diğeri duruyor hala :D
Ben de oturdum sınav hazırlığı ama hep kaygılı
Neyı tavsiye edersın
Ders çalışıyorum zaten ancak aşırı kaygı ve negatif dusunce ile hatta diyorum kı atanamıcam alım az
2027 ıcın bir ay oldu basladım çalışıyorum zaten
Yaşım 45 oldu senden hiçbir farkım yok. Bazı insanlar lanetlidir her işleri ters gider ben buna inanıyorum artık
Ne güzel moral verıyon😆
Bazı insanlar lanetlidir her işleri ters gider demiştim yukarıda tekrar yazayım
Valla sen olabilirsin ama ben lanetlı değilim ,😆
O zaman kıçını kurtarmaya bak
Ya da kalçan güzelse gel evlenelim ikimiz de şu rezillikten kurtulalım
Kalcam güzel gözüm güzel burnum güzel huyum suyum güzel egıtımlı bir insanım ulan aydınlanma geldi şu an neden evlenemıom 😆
Kalçam güzel derken basenli geniş bir kalçaya sahip değilsindir umarım Çünkü ben büyük kalçayı sevmiyorum büyük memeyi de sevmiyorum
Tüh ya
Traktör tekeri gibi miydi seninki yoksa 😄
Çok üzüldüm evlenemıcez
Traktör tekeri gibiyse kalçan olmaz zaten bizim iş yavru ceylan
Bende yalnız kalmaktan ve gelecek kaygısı yaşıyorum hemen hemen aynı şeyler
İlla bir yerden yolun açılır umudunu kaybetme
Çok düşünmemek lazim
Bırı nişanlanıyo mesela tamam diyorum ben artık evlenemıcem ağlıyorum
Geç kalmıslık Hiss-i kötülere kaldım hissi çözüm meselesi değil yani
Kısas ve kıyas insanı yer bitirir..
Kıyas su şekilde şu yaşa geldım hâlâ bişeyleri basaramadım hıssı işsizim bekarım yasıtlarıma bakıyorum işi var evlenmiş çocuğu var kıskançlık gibi değil yani basaramama hıssı
Ve ben en ufak lafa söze alınır oldum ağlıyorum hep
Napcam ki
Allah Büyüktür Nasibiniz Varsa Sizi Bulacaktır.
31 yaşına kadad hiç mi ilişkin olmadı
Yaşıyorsak hala bir Umut vardır
Evlenirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu yoğun belirsizlik ve kendini başkalarıyla kıyaslama baskısı ruhunu çok yormuş, seni çok iyi anlıyorum. Şu an zihnin geleceğe dair en kötü senaryoları yazarak seni korumaya çalışıyor ama bu felaketleştirme düşünceleri gerçeğin kendisi değil. Hayatın temposu herkes için farklı akar. Kendine biraz şefkat gösterip adım adım odaklanmaya ne dersin? Zihnini en çok hangi anlarda bu olumsuz senaryoları üretirken yakalıyorsun? 🧠✨