Böyle bir kızı kimse tercih etmiyor sanırım kendimi başarısız hissediyorum
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle bir kızı kimse tercih etmiyor sanırım kendimi başarısız hissediyorum
Cevap
13Cevap
Herkes memur olacak diye bi kaide yok, asgari ücret az vs gibi düşünüp hiç çalışmamak daha kötü bence
Az ve ben sağlık sorunları yasıyorum kaldıramam
Saol ilaclarım ağır yani
başarılı olabilmek için önünde sürekli bir yarın var nefes aldığın sürece
Olur mu dersin biseyler
Helal olsunn
Kesinlikle öyle düşünmemelisin gerçekten seni seven gerçekten sana değer veren insan zaten mesleğine bakmaz. Kalbine bakar karşı tarafa davranışına bakar dürüstlüğüne bakar samimiyetine bakar
Cidden miii
Tabii ki. Bir mesleğin olmaması ya da memuriyeti kazanamaman hayatta başarısız olduğun anlamına gelmez. Eğer gerçekten dürüstsen Eğer gerçekten sevginin kıymetini bilen bir insansan Gerçekten bu hayatta başarılısın demektir
Dürüstüm de bu da beni üzüyo bana denk gelen insanlar acımasız merhametsiz
Hiç üzülme insanların maalesef geneli bu şekilde. Çoğu çıkarcı çok karşıdaki insanı kullanabilir miyim mantığı ile hareket ediyor maalesef. Gerçekten dürüst gerçekten samimi insan sayısı çok az
Evet bu arada herkes öyle sadece bir süre gercek yüzlerini gizliyorlarr
Tabii ki öyle kesinlikle katılıyorum bu yorum. Önce böyle gerçekten çok iyiymiş gibi davranıyorlar seni düşünüyormuş gibi davranıyorlar ama gerçek yüzleri elinde sonunda ortaya çıkıyor.
Sen kendini öyle başarısız görürsen karşındaki seni hiç görmez ne olursa olsun senin bir kişiliğin var bu başarıdan ibaret olamaz
Biseyler yapmaya cabaladıkca geriye düsüyorum tabi bunu ben burada paylasıyorum kimseye beni yargılama hakkı vermem
Özgüven yükleme yap kendine. Kendini sev kendin ile barış. Seni tercih etmeyen asıl kendisi kaybeder.
Haklısın cünkü en azından dürüst ve oldugum gibi biriyim
Evlilik Konusu Nasip Kısmet, İş Konusunda İse Herkes Memur, Doktor, Mühendis Olmak Zorunda Değil.
Basit bi memur bile olamadım
Ne bilim 29 sene bunun icin cabaladım evlenmedim bunu bilr yapamadım koyuyo biraz
Dua et hakkında hayırlısı olsun
Amin be
🙄🙄
nefes alıyosan tercih edilirsin bişi olmaz
Ben evlendim hala basarisiz hissediyorum
Neden ama bi yuvan var
Ne bilim evliliğe dr cesaret edemiyorum
Atanirsam basarili hissedicem
Mesleğe göre tercih edecekse biri hiç etmesin.
Ne bilimm öyle sanırım
Evlenelim o zaman
Güzel olsan varlığın yeter abla
Ne alaka şaçmalama
Napim olmuyor hic bisey canım cok sıkkın
her şey senden önemli mi?
Haklısın valla cok hasta ettim kendimi de sağlık daha önemli
Herşeyden ve herkezden en önemli olan sensin
Özel sektör de çalış
Yani Şu an sağlık durumum izin vermiyo
Geçmiş olsun
Gel gelelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin o değersizlik hissini çok iyi anlıyorum ama lütfen kendi değerini bir unvana ya da evlilik statüsüne bağlama. Yaşam yolculuğu herkes için aynı takvimde ilerlemez; 29 yaş geç kalmışlık değil, aksine kendimi ve potansiyelimi yeniden keşfetme yaşıdır. İnsanlar seni konumun için değil, öz değerin ve enerjin için tercih eder. Şimdi odak noktanı başkalarının seni seçmesine değil, kendi hayatını nasıl inşa etmek istediğine çevirmelisin. Bugün kendin için atacağın ilk küçük adım ne olabilir? 🧠✨