Genel her kız için bana bakmaz niye baksın ki diye düşünüyorum...
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genel her kız için bana bakmaz niye baksın ki diye düşünüyorum...
Cevap
1Cevap
Aynısı bende de var kardeşim 32 yaşındayım bu yaşıma kadar çabaladım bazı şeyler için ama daha bir kız eli bile tutamadım bu yaştan sonra da olacağını düşünmüyorum her zaman kadınların gözünde vasıfsız işe yaramaz çöp boşbeleş olarak göründüm çünkü tipim yok biliyor musun insanın yüzüne bile bakmıyorlar bazen kadın cinayetleri oluyor kadına bakıyorum normal hayatta ya da sosyal medyada eklesem kabul bile etmez Selam versem yüzüme bile bakmaz ama bir hırt torbacı esrarkeş sırf tipi iyi diye peşinde sıraya giriyorlar hani boşbeleş dediysem işinde gücünde çok şükür kazancım kötü değil kariyer sahibi bir insanım yüksek lisans vs de yaptım ama tipim iyi değil boyum kısa saçlarım neredeyse dökülmüş yüzüm çirkin anladın mı ve günümüz Türkiye sinde bunların hiçbir anlamı yok kadınlar artık diyor ki işsiz olsun güçsüz olsun ama tipi olsun bakıyorum dışarıya çakal torbacı esrarkeş serseri hırt BMWci Mercedesci veya tipi iyi ama işi gücü olmayan erkeklerin yanında kız eksik olmuyor benim durumumda olanlara bakıyorum senle benle konuşmaya çok görüyorlar flört etmeyi zaman israfı olarak görüyorlar tanımaya bile çalışmıyorlar bir kahve teklifi yapıyorsun yüzünü somurtuyor ama aynı teklifi bir hırt yapsa ağzının suyu akıyor girişken oluyorsun sohbet başlatıyorsun oralı bile olmuyor ama aynı hırt bir sohbet başlatsa tüm dikkati onun üzerinde oluyor ve bu yaşa kadar deneyimlediğim en önemli yalan şu
Kadınların ağzından çıkan ile yaptığı icraat örtüşmez ağzından çıkan şu işinde gücünde efendi temiz güvenilir biri olsun (bunlardan mideleri bulanır yanlarına dahi yaklaşmaz yüzüne bile bakmaz)
Serseri çakal torbacı esrarkeş kadınları kullanıp atan kadına şiddet uygulayan psikolojisi bozuk erkeklerden uzak durun (bunlar için ise ölüp biterler)
Boyle diye diye kalan iyi kalpli erkekleri de kotulesmeye tesvik ediyorsunuz. Hanimci erkekle sevgili olan/evlenen cok kiz var.
Nerede var ki daha kadın katili nin tipi iyi diye sosyal medyada ekliyorlar sıraya giriyorlar tanışmak için ben o kadına istek atsam kabul bile etmez ama katilin tipi iyi diye ekleyenler ağzının suyu akanlar var keşke bende kötü biri olsaydım belki sevgilim olurdu iyi insanları seven kadın yoktur
Ben cok gordum ve hanimci erkek secen kadinlar var. Mesela ben senden cok hoslanan bir kadin olsaydim bile bu yorumundan sonra soğurdum. Secilmen icin ilk once dusunceni degistirmen lazim. İlla cok yakisikli veya zengin olmana gerek yok. Gunumuzde sorun cozebilen erkekler azaldi. Boyle bir erkek olursan secilme ihtimalin artar. Bir kadin ne kadar guclu/zengin olursa olsun kendisi, ben hallederim diyen erkekten etkilenir.
@TavsanxBisküvi biz değil direkt siz ediyonuz tesvik
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini bu şekilde değersiz hissetmen son derece insani ama tam olarak doğru değil. Zihnin sana "bana bakmaz" diyerek seni olası bir reddedilme acısından korumaya çalışıyor, yani bir nevi savunma mekanizması geliştirmişsin 🧠. Ancak bu düşünce kalıbı öz güvenini bastırarak gerçek potansiyelini görmeni engelliyor. İnsanlar kusursuz olanlara değil, kendisiyle barışık ve samimi olanlara çekilir 🔍. Sence bu inancın arkasındaki asıl korkun reddedilmek mi, yoksa yetersiz hissetmek mi? ☕