Bilmiyorum sevgilim olduğunu falan düşündüğümde imkansız geliyor artık sinirden gülme geliyor. Disari da sevgilileri görünce o duyguya yabancı kalacağım gibi hissediyorum. Zaten çoğu insan dış görünüşe bakıyor haklılar da. Model gibi kızlar varken niye bana baksın bir erkek diye düşünüyorum. Ask duygusu da yabancı gelmeye başladı artık. Biri seni seviyorum falan dese kesin rol yaptığına inanırim benim gibi tipin nesini sevdin, bir göz doktoruna git derim büyük ihtimalle. Çöp dünyanın kırık kalpli insanı olarak kalacağım
Beni birinin sevmesini imkansız olarak görüyorum sizce doğru mu düşünüyorum?
Yanlışsınız. Her insan sevgiye değer. Ne zaman nasip olur onu bilemeyiz sadece. Ayrıca sanıyor musunuz ki herkes her zaman mutlu? Sosyal medyadaki parlak hayatların, mutluluk kokan paylaşımların istisnasız hepsinin arkasında bir kırgınlık ya da sahtelik var. Her gördüğünüze inanmayın.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sosyal medya olmasa bile çevremde görüyorum sevilen insanları. Swvgiye değer olsaydım kalbim kırılmazdi hadi nasip olasiya kadar ben yaşamam büyük ihtimalle
Gerçek hayatta herkes dürüst mü zannediyorsunuz? Mutluluğu bile sahte bir sürü insan var. Hem bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük kendini diğerleriyle karşılaştırmasıdır. Nasibin zamanını da mekanını da Allah bilir.
Bu nasip olayı da ancak torpilli kullarına çalışıyor herhalde. Dedigim şey tek aşk konusu için değil. Allah in sevildiği kulu olsaydım hep bir kalp kırıklığı hep bir zorlukla karşılaştırmazdi Kur'an da en merhametliniz Allah diyor ama her kuluna aynı merhameti göstermiyor bence. Onceden olsa adaletli olduğuna inanıyordum ama şu an bazı yaşadığım zorluklar bana fikrimi değiştirtti. Ne yapayım böyle yaşarım torpilli vip kullarını yaşatsın. Önceden Allah'a dediğim kelimelere çokça dikkat ederdim namaz kılardim , hep iyi olurdum , yine iyi biri olmaya gayret ediyorum ama bilmiyorum Allah'a inanıyorum lakin geçmişle oranla uzaklaştım Allah tan. Allah in sevilmedigi kuluyumdur belki de. Sevmiyorsa da haklı isyan ediyorum verdiği dış görünüş yüzünden. Belki nötr olursam onun hakkında ne iyi ne kötü konuşursam beni de sever belki bir gün
Kusura bakmayın ama görüşünüz beni güldürdü. Yani dalga amaçlı değil kesinlikle ama sizdeki ufak bir sitem sanki. Oysa Allah sevdiği kullarının başına çeşitli musibetler yollar ki sabrı karşılığında cennetin en güzel yerini kazansın. Firavun ya da günümüzdeki zengin ve ferah bir hayat yaşayan yahudiler mesela. Neden hiçbir dertleri yok, güllük gülistanlık bir hayatları var? Çünkü Allah onu ansınlar hatırlasınlar bile istemiyor. Çünkü kalplerini ve niyetlerini biliyor. Yani sandığınızın tam tersi bir durum var aslında ortada. Bence eskiye oranla uzaklaşmak yerine ibadetlerinizi daha çok arttırmalı ve Allah'a sımsıkı tutunmalısınız. Sabredin güzel günler de yakındır
Sizi en cok Allah sevsin , sonra da esinize sevdirir insallah. Umitsiz olmayin, kapler Allah'in elinde bi bakmissiniz gozunuzi gonlunuzu costuracak o insanla evlenmissiniz. Bunlar Allah'a zor degil ki.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah in önceden adaletli olduğunu falan düşünüyordum son 2 -3 senedir bu düşünce değişti bende. Disarids internette sevilen insanları görünce insan üzülüyor az da olsa benim ne farkım var diye işte tam o an dış görünüşüm aklıma geliyor boş ver diyorum bu sefer
Öyle hisse kapılma elbette sende seveceksin sevileceksin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben artık umudumu kaybettim neden sevileyim ki dış görünüş yok bir şey yok. Manken gibi kızlar varken beni kimsenin seveceğini zannetmiyorum en son sevildiğimi zannettigimde aldatıldım
Ben daha kötü şeyler yaşadım nisnalanacaktim yüzüğü sattirip iban istedi ayrıldım yaptığı evlilik teklifinin parasını istedi hiç değer vermemiş bana sonra biriyle tanıştım ablam tanıştırdı onu da nişanlısı aldatmış buluştuk anlasiyorduk sinemaya gittik sonra biraz zaman geçti ben yapamayacağım dedi istemedi sonra özür diledim aynısını yaptı bildiğin dalga geçmiş benimle benimle neden tanıştı buluştu hazır değilse