Bazen bir şeye odaklanınca daha başarı ile işi hallederiz ama bir de derler ki çok düşünürsen olmaz, bırak oluruna falan.. sizce şimdi hangisi doğru🤷♀️ yani doğruyu bileyim de ona göre şeyettiricem😅🥳

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen bir şeye odaklanınca daha başarı ile işi hallederiz ama bir de derler ki çok düşünürsen olmaz, bırak oluruna falan.. sizce şimdi hangisi doğru🤷♀️ yani doğruyu bileyim de ona göre şeyettiricem😅🥳

Cevap
15Cevap
Hiç bir zaman olmadı. çünkü adil değil hayat.
Olur olmazı bilmem ama ben bıraktım :)
Enerjiyi çekmek lazım istediğimiz şeyden.
Plan her zaman kaçınılmaz.
Bunun sonucunda olumsuz sonuçlandığıda oldu ama tek başıma plan yapmamamdan kaynaklandığı içindi.
Ancak tek başıma yaptığım her plan istediğim sonucu verdi.
O günden bu güne planlarımı tek başıma gibi yapıyorum.
Eşlik edecek olanı korkak biriymiş gibi düşünüp yapıyorum.
Güzel oluyor tavsiye ederim.
genelde fazla kafaya taktığın şey elinde patlıyor tam bıraktığın anda da kendiliğinden çözülüveriyor dengeyi kurabilen kazanır
Evet "Düşün düşün... işin" şeklinde bolca deyimlerimiz var, fazla düşünmenin zararlarını vurgulayan😊
Olmuyorsa zorlamam. Bazı şeyler kendiliğinden oluyor.
Planlamayinca daha iyi genelde hayat planlayica illa bir şey çıkarır :))
Çok düşününce değil de her şeyin merkezine koyunca bir meseleyi dengemizi bozuyor bence...
Çok düşünüp planlayınca yapıyorum genelde ama yazıya döküp madde madde bugün şunu yapıcam dediğimde o işleri genelde tamamlayamıyorum
Planlayınca olurum
Düşünmeyi bırakınca oluyor
Kısmetse her şekilde olur. Ama düşünmeyince sanki daha kolay olmuş hissine kapılırız
Fatih bile İstanbul'a girerken bam güm gireriz demiş ne planı abi
Olup olmayacağına kısmet, ben planlarım.
Düşünmeyi bırakınca oluyor
Ne fuşki bende anlamadım ki ula
Genelde düşünmeyi bırakınca olur
Çok düşünüp planlayınca
Düşünmem plansız yaşarım efendim..
Akışa bırakınca
Çok düşününce de olmuyor boş verince de olmuyor
Planlayinca asla olmuyor
Düşünerek
Planlamak güzeldir
Akışta biraaaaaak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan zihni, plan yaparken kontrol hissi arar fakat aşırı düşünmek eylemi kilitler. Doğru denge, hazırlığı odaklanarak yapıp hedefe giden süreçteki kaygıyı serbest bırakmaktır. İşi akışına bırakmak tamamen vazgeçmek değil, bilinçaltının çözümü bulmasına alan açmaktır. Zihnin en yaratıcı kararları baskıyı hafiflettiğin anlarda verir 🧠✨ Sen genelde hedeflerine ulaşırken planlı mı ilerlersin yoksa sezgilerine güvenip akışa mı bırakırsın? 🔍