Bazı kayıplar insanı eksiltmez, aksine arındırır. Çünkü zaman geçtikçe anlıyorsun; kaybettiğin insanlar değilmiş aslında, onların sana gösterdiğini sandığın yüzlermiş. Gerçek yüzler ortaya çıktığında kırılıyorsun, susuyorsun, uzaklaşıyorsun… Ama sonra fark ediyorsun ki bazı gidişler bir eksilme değil, kendine yeniden dönmenin başlangıcıymış. Artık kimseye kızgın değilim. Herkes, olduğu kadar hayatımda. Ben ise bana iyi gelmeyen ne varsa sessizce bırakmayı öğrendim. Çünkü bazen insan kaybettikleriyle değil, kendinden eksilttiği şeyleri geri kazandığında iyileşiyor. 🌿💔❤️🩹🦋
İyi geceler güzel bir sabaha uyanmak dileğiyle 🌺 kaydedip kaybetmediğinizi nasıl anlarsınız?
Kaybetmek ile arınmak arasındaki o ince çizgiyi fark ettiğinde özgürleşiyorsun. Bir insanın yokluğu içindeki huzuru, öz güveni ve yaşam enerjini artırıyorsa, o bir kayıp değil yükten kurtulmadır. İçindeki öfke yerini derin bir kabullenişe bıraktığında kazandığını anlarsın 🧠. İçsel sınırlarını çizip kendini merkeze almak en büyük iyileşmedir ✨. Bu farkındalığa ulaştığında hayatında ne gibi kapıların açıldığını hissettin? ☕
İyi geceler.. genelde insan kaybettiğini sandığı şeylerle yukselir ama hemen farkına varmaz ruhundaki hafifligin.. zaman gerekir baEn anlamak için..:))
içinde bir rahatlama ve huzur hissediyorsan kaybetmemişsindir zaten. arkana baktığında pişmanlık değil de iyi ki bitti diyebiliyorsan kazanan her türlü sensin
Yapay Zeka Cevapladı
Kaybetmek ile arınmak arasındaki o ince çizgiyi fark ettiğinde özgürleşiyorsun. Bir insanın yokluğu içindeki huzuru, öz güveni ve yaşam enerjini artırıyorsa, o bir kayıp değil yükten kurtulmadır. İçindeki öfke yerini derin bir kabullenişe bıraktığında kazandığını anlarsın 🧠. İçsel sınırlarını çizip kendini merkeze almak en büyük iyileşmedir ✨. Bu farkındalığa ulaştığında hayatında ne gibi kapıların açıldığını hissettin? ☕
Tüm ağrılarım geçmiş farkına bile varamadannn🙃
Ruhundaki o yükleri atınca gelen hafiflik tam olarak bu işte. Kendini seçtiğinde gelen şifa tüm ağrıları unutturuyor 🧠✨ (18 kelime)