Bazen inanamıyorum bu özgüven ve ego seviyesine. Sizce neden böyle?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen inanamıyorum bu özgüven ve ego seviyesine. Sizce neden böyle?
Cevap
0Cevap
Aklıbasında her kız bir erkeğin peşinden koşmaz Koşturur İlkadımı basit kızlar atar Düzgün erkeklerde adım atmaktan çekinmez
Yakışıklı ilk adım atacaksa çirkinden ne avantajı kalacak kaldıki yalışıklılara acayip önyargı var , çirkin erkek tercih ediyorsunuz zaten
İnsanları dıs gorunusune göre yargılamaktansa biraz kalplerine bak Kalbin kibirle dolmus
Yanlış anladın çirkin tabiki yakışıklıdan değerli. Hanginiz çirkine soğuk ve ters davranıyorsunuz? Gücünüz yakışıklılara yetiyor :) ayrıca çirkin erkeklerin kızlar yakışıklı seviyor diye sızlanmasını da anlamıyorum
Biraz toplumda atfedilen kadın erkek rolleriyle alakalı diye düşünüyorum
Tamam da yakışlılar ya red yiyip ego tatmini malzemesi oluyor ya da zoru ve soğuğu otnayıp kendilerinden uzaklaştırıyor zaten kızlar
Çirkin erkekler hala sızlanıyorki kızlar yakışıklı seviyor çok acayip gülüyorum buna
Nasıl yani yakışıklı mı seviyorsunuz? Kendinizi kandırmayın
Brad pitt yakışıklı mı sence
Dağ ay ı sı tipli dövmeli façalı kekolar yakışıklı mı? Lütfen yakışıklı de. Tescillensin ıq düşüklüğün
Arkadaşım benim seninle bu kadar laf dalaşına girmem bile büyük hata. Verdiğin cevaplardan nasıl bir eğitimsiz olduğun ortada. Dünya tarafımdan yakışıklı bulunan birine bunu diyerek ya farklı olmaya çalışıyorsun ya da kek o hayranısın 2. ihtimal daha fazla.
Bu sitedeki kızların büyük kısmı zaten at hır s ızı kekoların aşk acısını çeken ya da aldatılan kızlarla dolu. Hatta gerçek hayatta da var keko tarafından aldatılan hshhsnsnn
Zor be arkadaşım. Avrupaya göçmem lazım onun için
Sana da kardeşim
Koşma sana zorla kos diyen yok prensees erkek sevmiyoruz ben mi gidip peşinden koşacak sırf yakışıklı diye daha neler
Yakışıklı erkeklere zaten çok önyargı var. Egoludur, cahildir vs bu durum çirkin erkeklere yarıyor. Yakışıklıları kötüleyerek sizleri kullanıyorlar :)
Onyargim yok ama sırf yakışıklı diye peşinden kosmam hiçbir erkeğin koşmam askjnda çoğu kadında böyledir
Sorun tipin değil ünlü falan değilsin sonuçta ergenler hayranlık duysun sende egoistsin galiba normal konuş tanış zor değil illa birileri surunmesi gerekmiyor o kadarı yeterli onu da yapamiyorsan sosyal yeteneklerin zayıftır
Çevrem oyuncu /model ol diyor ama gidip tanışmak istediğim son 5 kızdan red yedim instada isteklerimi bile kabul etmediler. Mantıklı ve doğru çıkarımlar yap
Kanka 5 kişi red yediysen kusurabkma ama demek ki o kadar iyi değilsin çevren dedingin arkadaşların annen falanda onlar sırf kirmamak için bile gereksiz overler yakışıklı olsan boşta kalmazsın demek ki yeterince değilsin
Gerçekçi geri dönüş al
Beni tanımayan kişiler bile diyor şu ünlüye benziyorsun falan düşün ama çoğu kızın yakışıklı anlayışı çok berbat dağ ay ı larına yakışıklı diyen bir türsünüz
Olabilir zevler tartışılmaz ben esmer severim mesela ne kadar fiziği iyiyse bile uzun sarışın açık ten çekici gelmiyor o ekledigin kadınların zevkine hitap etmiyorsan direkt red yersin normal olarak herkesin zevki var senin de vardır elbet dimi empati kur kimse kimymesye kendini zorla beğendirmek o kadar iyiysen mutlaka seni beğenenler de olacaktır onlara şans ver sende
Bence olması gereken bu
Yakışıklı ilk adım atsa ilgi gösterse red yiyip ego tatmini malzemesi oluyor. Lütfen yalan falan deme
Cirkin adım atıp red yese de aynısı oluyor
Kız güzeldir
Güzel kızlar yakışıklı istemezki ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum çoğu zaman yüksek özgüvenden ziyade, toplumsal öğretilerin ve koruma güdüsünün bir yansımasıdır. Kadınlar geleneksel olarak ilgi görmeyi ve arzulanmayı bir değer ölçütü olarak algılamaya şartlandırılabiliyor. İlk adımı karşı taraftan beklemek, reddedilme korkusundan korunmak için geliştirilmiş psikolojik bir savunma mekanizması da olabilir 🧠. Sence bu tavır gerçekten sarsılmaz bir ego mu, yoksa kırılmaktan korkan gizli bir güvensizlik mi 🔍?