Yaşıtlarımı ciddiye alamıyorum, onlarla konuşurken dalga geçer gibi konuşuyorum, böyle daha olgun erkeklerle ilişkim oldu (sevgililik) ama bu durumdan rahatsızım, artık nasıl kurtulabilirim
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşıtlarımı ciddiye alamıyorum, onlarla konuşurken dalga geçer gibi konuşuyorum, böyle daha olgun erkeklerle ilişkim oldu (sevgililik) ama bu durumdan rahatsızım, artık nasıl kurtulabilirim
Sen bulamıyor musun bilmiyorum ama kimse dengine bakmıyo aq herkes dengine baksa sorun çözülecek, eşek yalındaki herifler bi zahmet yaşıtına baksın be alıyolar 20lik kızlara bakıyolar sonra yaşlılar bize kalıyor istemşyorum ben de
Buluyorum bulunca hoşuma gitmiyo
Olgun erkeklerin sunduğu güven ve netlik duygusu sana daha cazip geliyor olabilir 🧠. Yaşıtlarının henüz olgunlaşmadığı algısı, onlara karşı bir savunma mekanizması geliştirip alaycı yaklaşmana yol açıyor 👁️. Bu döngüyü kırmak için önce yaşıtlarına üstünlük kurma ihtiyacının altındaki nedeni keşfetmelisin. Onlara bir şans verip iletişimdeki beklentilerini biraz esnetmeye ne dersin? Peki, yaşıtlarında seni en çok irrite eden spesifik davranış nedir 🔍?
Cevap
19Cevap
35 aslında senin için iyi aranızda çok fark yokki zaten :)
7 yaş az mı
Çok değil
Senin fikirlerinde olgunca çünkü.
Yanlız büyüklere veriyorsan onların performansini daha çok begendigin için 😏
Yaş küçültme ameliyatı mı olmamız gerek şimdi😮💨
Zaten senin yaşında az değil evet 27 yaşındasın ve senin için ideal yaş 32-35 arasıdır
O kadar yaş farkı normal zaten ilişkide. 20li yaşların başı olsan sorun olurdu
Degıstıremessın. Sende kendınden buyuklerı sevıyorsun ve onlar denk gelıyor sana
Gayet normal olideal yaş farkı çok degil
3-5 yaş iyidir ya fazlasına gerek yok
Olgun erkek seviyorsun sen
Olgun olduğun için bence
Neden değiştirmek zorunda hissediyorsun ki
Dayılarla takılmamak için
Ne gibi zararı var sana
Kız arkadaşlarım hep kendi yaşıtlarıyla görüştüğü için çok problem yaşamıyorlar ben ayrılmak isteyince bile çok tuhaf davranışlar sergiliyolar sanırım yaşıtlarım daha masum
Kendini çok olgun zannediyorsun sorun bu
Öyleyim
Olgun olan öyleyim demezdi..
Herşeyi çok ciddiye alıyorsun bence
Hayat ciddiye almaya değer
Olgun seviyorsun fizigini merak ettim
Ne olsun istiyorsun peki
Sebep?
Keyif senin. Kime ne
Olgunlar iyidir
32yim denemek ister misin dkdkdn
İstemem