2 ay
26 yaşındayım ama hep 35 üstü erkeklerin ilgisini çekiyorum. Sürekli böyle mi olacak?

26 yaşındayım ama 7-8 yaş küçük gösteriyorum. Sesim de çok ince ve çocuksu. Boyum da 155. Hep 35 yaş üstü erkekler tarafından beğeniliyorum. Başka platformlara girdim farklı insanlarla tanışmak istedim örneğin japonlarla konuşmak istedim baya baya 38-48 yaş arası erkeklerin dikkatini üzerime topladım neden böyle oluyor anlamıyorum. Sebep nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bazı erkekler maalesef kendinden yaşça küçük kadınları isteyebiliyor bunun nedeni nedir tam olarak bilmesemde tahminim cinsellik düşünüyor olabilir
Yani onlara göre genç görünüyorsun sanırım ondan yürüyorlar malum o yaşta bekar adamında kendi yaşıtı kadın bulma ihtimali daha azalıyor.
Ben de senin gibi gösteriyorum ama ne ilgilerini çektiğim birileri yok
Hayır insanlar tam tersini seviyor çünkü.. zamanlar bu ters orantı olacak ☺️
Yaşıtların senin ilgini çekeneyecek kadar boş demek ki...
Ben 170 im 26 yaşındayım bende de durum farklı değil. Hep büyük yaştaki insanlar beğeniyor. Bı yasitim denk gelmiyor
Yaşıtlarımız gay olsalar gerek 😂
Valla problem nedir tam olarak tesbit edebilmiş değilim henüz 😂
Aynen 😂😂
29 yaşında erkek 22 yaşında kızla olabildiği ve genelde 22 yaşında erkeğe göre şanslı olduğu için
O da doğru
35yaş üstü adamların yürümediği kimse yok bence hahahaha
Belki böyle olmasi gerekiyor kaderin
Ya aslında çok da dert etmiyorum olgun adamlarla daha iyi ve rahat anlaşabiliyorum ama bazen tuhaf geliyor işte
Sen arada ki yas farkina takiliosub
Hayır ben daha çok neden yaşıtlarım başka kızları tercih ediyor diye düşünüyorum
Belkide tatli bi duruşun vsrdir ondan dikkat cekiosundur yasitlarin dahs olgun duruslulari seviodur
Evet hiç olgun seksi bir duruşum yok daha çok tatlı şirin çocuk kategorisine girebiliyorum 😂
Ahahaha kategori bile yapti kendine 🤣🤣🤣😀 bak buda senin artın iste birak olgunlar baksin yasitlarin olgun olmazsa yorulursun
Yaşıtlarımla pek anlaşamıyorum zaten. Aslında tam dert ettiğim şey nedir biliyor musun? Belki modern bir tipim yoktur ve eski moda takılıyorumdur bu yüzden eski modayı seven yaşı büyük erkeklerin ilgisini çekiyorum diye düşünüyorum. Gerçi kendi tipim hakkında pek fikrim yok ha bu sadece bir düşünce
Sanmiom bence modadan ve giyimden degil ya ama sen daha tatlı duruyon ondandir o bocek reis 😀
Belki de öyledir bilmiyorum 😅
Yaşayıp görmek en iyisi
Sen kaç yaşında birini istiyorsun?
Hep öyle olur banada 35/40 lık sapıklar yazıyor
Çıtır sevenlere mi düştün sen kıskısksı
Onları umursama onlar herkese yürüyor
Maalesef bazıları genç. sever
Olgun seviyorsun demekki
Onlar da beni seviyor dfsfs
Ne güzel 😅
En sevdiğim kadın tipi. Küçük gösteren kadınlar
Ama kendin de küçüksün yaşına bakılırsa 😂