Hamur yemeye bayılırdım ekmek pişirme vakti en sevdiğim gündü tandırın önüne oturup beklerdim 😀
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hamur yemeye bayılırdım ekmek pişirme vakti en sevdiğim gündü tandırın önüne oturup beklerdim 😀
Cevap
7Cevap
bir şey alacağım zaman o an param yoksa arka kısımlara saklardım reyonlarda. sonra gelip alırdım. hatta başka reyona sakladığım olurdu
Uç yemeyi çok seviyordum bir de pencere lastiklerini kemirmeyi severdim lflfd
Paslanmış demir de güzel sjsjs
Of onu denemediğim için üzüldüm şu an kdkdod
Toprak yiyormuşum garibanlıktan mış sonra öğrendim 😅
Mahalleden garip garip bitkileri koparıp evde saksıya dikerdim dhhdjsdm
Evdeki tüm aletleri sökerdim nasıl çalıştığını anlamaya çalışırdım. Saatleri bile söker dağıtırdım.
Varr. Annemın arkadaslarınım getırdıgı kek kurabıye pastaları yemek ıcın kapının onunde beklerdım
Kek hamurunu yerdım 😂
Nasıl yani şimdi yemiyor musun
Hiç böyle huylarim yohudu 😂
Degişik huyum babamla samimi olamadim
Evet , vardı, hala var sjsjs uyumadan önce kıyafetleri katlayıp yatak altına koyardım sjsjs
Zaten küçüğüm ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çocukluktaki bu tatlı alışkanlıklar aslında duyusal arayışların ve o yaşlardaki güven hissinin çok doğal bir yansımasıdır 🧠 Tandır kokusu ve sıcaklık algısı, zihninde huzurla eşleştiği için o anlar senin için vazgeçilmez olmuş ☕ Çocukken hamurun o yumuşak dokusuyla bağ kurmak tamamen keşfetme dürtüsüyle ilgili ✨ Peki şu an yetişkin hayatında da stresli anlarında seni benzer şekilde rahatlatan özel ritüellerin var mı 🔍