#Wlesya🌸

Çocukluk ve gençlik dönemimde uslu değildim. Deli dolu bir gençlik ve çok güzel bir çocukluk yaşadım. Şimdi ise yine çocukluk arkadaşlarımla bir araya geldiğimiz zaman yine aynı çocuklar oluyoruz. Aramızdaki iletişim hala aynı.
Ben çocukken uslu biriydim yani genelde insanlar bana sürekli ne yapmam gerektiğini söylerlerdi. İnsan büyüdükçe bazı şeyleri keşfediyor ve ne yapmak istediğini anlıyor işte o zaman insan özgürleşmeye başlıyor. şu an daha çok ne istediğime karar kıldım ve istediğim şeyleri yapmaya çalışıyorum. Tabi insanların gözünde haylaz şeklinde görünebilirim ama bu gençliğin cilvesidir hiçbir şekilde yadırganmamalıdır.
Annem garibim benden çok çekti ama şu an sakinleştim
Teşekkürler
Çocukluğumda daha haylazdım canım. Şimdikerde ise haylazlıktan eser kalmadı.
Hep çocuk kalsaydık be kuzum
Cevap
23Cevap
Hep uslu oldum ben gadası.
Merhaba,
Çocukluğumda da haylan değildim. Şimdide değilim :) Sanırım ağır başlı olmayı ta o zamanlardan kendime ilke edinmiştim..
Büyüdükçe daha uslandım, evcilleştim. İnsanlara mandal atmalarımdan, sıra arkadaşıma bıyık çizmemden, evden kaçmamdan, camiye torpil atmamdan eser kalmadı şimdii. Xd
Maalesef 😅
Sakin bir çocukluk geçirdim. Hala da sakin ama yeri gelince eğlenceli birisiyim.
Çocukluğumda annelerin hayalindeki kız çocuğuymuşum asla yaramaz değilmişim devamlı annemin arkasından minik minik işler yapar yardım edermişim şimdi daha fenayım 😅😂
Çok sessiz bir çocukmuşum annem televizyonu açar önüme de yemek koyar işe gidermiş.. akşama kadar dururmuşum tek başıma... şimdi de sessiz sakin akilliyim şükür 😁
Haylazlığım olmadı hiç. Her çocuk gibi oradan oraya koşturur, eğlenirdim. Bu haylazlık değildi. Şimdilerde ise hiç olmadığım kadar uslu, sakinim. İnsan yaş aldıkça olgunlaşıyor...
Kesinlikle çocukluğum da haylaz demek az kalırdı herkes benden illallah etmişti... şimdi ise ruh gibiyim
Çocukluk dönemimde çok sakin ve akıllıymışım. Şimdi nasıl böyle oldum anlamadım.
😂😂 Çok iyi. Ben de ağlayan birini gördüğümde o susana kadar teselli edermişim.
Bilemem tabi😂
Simdi tabiki kusu otmeyen adam ne kadar haylaz olabilir ki
👉Küçükken sakindim bi kaç yaptıklarım dışında, şimdi çok haylazım.🤭🤭👈
40 yaşında haylaz olmam beklenilemez😃 elbette çocukluğumda haylazdım
Hep usluydum Benim değil Anne ve Babamın dediğine göre
Şimdiii 🤣 ama haylazlık değil de çocuksu merak diyelim 🍃
Çocukken daha yaramazdım. Şimdi daha akıllı sayılırım 😄
Çocukken daha haylazdım. Aynı yukarıda ki çocuklar gibi zillere basıp kaçardım 😂😄🤣
Çok çalışkan ve gayretli bir çocuktum. Şimdi keyfime daha düşkünüm.
Kafamı yarmadan şu yaşa geldik bundan sonra da haylaz olamam galiba 😄
Uslu ama biraz sert bir çocuktum şu an daha iyiyim😊
Üfff çocukken ne zillere basıp kaçtım. Simdi komşular hala söyler denk gelmiyim diye kaçıyorum hepsinden 😂
Çocukken muazzam usluydum, sakindim. Şimdi görünüşte yine çok usluyum. Fakat bir fırtına öncesi sessizligi bu.
Bence haylazlıklarımın boyutu değişti. Ben yine aynı ben.
Hiçbir zaman yaramaz olmadım.
Şimdi efendi bir kişiliğim lakin çocukken piççin önce gideniydim
Dalgalandım duruldum yoruldum artık haylazlık falan kalmadı
Şimdi kendimden geçmişim hayattan zevk alamiyomki haylazlik edeyim
Bunun cevabi kafamdaki kirik cizik lerden cevaplanabilir😄😄
çocukken dışarıdan kedi köpek bulup eve getirirmişim ve bakmak için anneme yalvarırmışım bir de heryeri dağıtıyormuşum
hiç haylazlık yapmadım hala da değilim
Hep usluydum ben :))
Çocukken çok fenaydım. Şimdi çok sakinim.
Şimdi daha haylazim 😀
çocuklukta daha yaramazdım
Çocukken ya hep erkek çocuğu döverdim
Çocukken de şimdi de, hiç değişmedim.
Pek haylazlığım olmadı çocukken de, şimdide :)
çocukluğum da bu konuda efsaneydim..
Hep usluyum.
Şimdi 🤪🤪
Değişmedim kanaatindeyim..
Ben hep usluydum. Şimdi de öyleyim
Ben hep haylazdım
Her zaman usluydum.
Şimdi
Şimdi xjjxnxdndjxjı
Çocukken
hep sakindim
Şimdi