İnsanların ilk izlenimleri genelde yanıltıcı olabiliyor. Soğuk görünüp çok sıcakkanlı olan da var, melek gibi görünüp bambaşka biri çıkan da... Sizin dışarı yansıttığınız imajınızla gerçek karakteriniz uyuşuyor mu?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanların ilk izlenimleri genelde yanıltıcı olabiliyor. Soğuk görünüp çok sıcakkanlı olan da var, melek gibi görünüp bambaşka biri çıkan da... Sizin dışarı yansıttığınız imajınızla gerçek karakteriniz uyuşuyor mu?
Cevap
22Cevap
Kapalı bir kutu gibiyimdir o yüzden hakkımda pek diyorum yapabileceklerini sanmıyorum yaparlarsa da zaten yanılırlar. Sadece çevremden güvendiğim inandığım insanların yanında rahat davranıyorum ve kendim olabiliyorum diye bir türlü konforsuz geliyor bana
Yoo, dışarıdan egolu falan duruyorum galiba hep öyle söylerler ama ego sıfır bende
Tanıyana kadar her şey, bazısı da dışarıdan soğuk durur
Pek değil, dışarıdan ketum göeünürüm ve birine saldıracak havası veririm amaa sevdiklerime ve samimi olduğum kişilere gayet sıcakkanlıyım
Evet neysem oyum
Olduğum gibiyim.
Kimin ne gördüğü ile değil ne anlamak istediği benim için önemli olan.
Doğru ve gerçek , iyi ve kötü sizin için ne ifade ediyor.
Bu konuları ne derece doğru kullanıyor ve yaşıyorsunuz?
Çünkü insan doğrunun ne olduğunu öğrenir ve ya bulur ancak bunu fiile dökemezse bildiklerinin hiç bir kıymeti yoktur.
Beni bakarak göremezsiniz.
Kulak vermeniz ve anlamaya çalışmanız lazım.
Ancak o zaman sizi anlayabilirim.
Anlaşılır olabilirim.
Evet ama dört dörtlük bir insan değilim. Zaten dışarıdan bakınca herkes bir şeyler yakıştırıyor ama işin aslı öyle olmuyor her zaman. Bazen çok sakin ve anlayışlı görünüyorum ama benim de patladığım, dertlendiğim, kendi içimde çözemediğim şeyler oluyor. Kimse uzaktan göründüğü kadar kusursuz ya da tamamen göründüğü gibi değil sonuçta. Yani ben de sadece olduğum gibi yaşamaya çalışıyorum, ekstra bir rol kesme derdim yok. Neysem oyum ama işte kusurlar da bende.
ilk bakışta biraz mesafeli görünebilirim ama tanıdıkça daha sıcak ve samimi olduğumu söylerler dışarıdan nasıl görünüyorsam aslında karakterim de ona yakın sadece herkese hemen kendimi açan biri değilim
Dışardan soğuk ve çekingen duruyorum ama sıcakkanlıyım.
yeni tanıştığım herkes bana soğuksun tanıdıkça otistik olduğuna karar veriyorum diyo
Benim de o yönüm var
Yok aslında öyle dışardan nasıl göründüğüm bilmiyorum ki 🥰🤣🤣 değilimdir ama
Soğuk görünüyorum, tanıdıklarındada öyle ama yakınlığa mesefeye göre değişiyor sonra
İçim dışım pek bir değildir ama sıcak biriyimdir genel olarak
Nasıl göründüğümü bilmiyorum
Nasılım bilmiyorum ki
Değilim aslında tersiyim
Bilmiyorum ki nasıl göründüğümü
Öyle olmak en büyük hedefim
Öyleyim ama canavar da değilim
Bana soğuk sert diyorlar ama tanıyınca çılgın ve deli olduğumu anlıyorlar
burcun nedır
@AkrepAkrepAkrep başo
tehlıkenın bas harfısın sen
Aynıyım kopyala yapıştır gibi 😄
Asla değilim
Güvenilir biriyim
Hayır farklıyım
Yok dışardan farklı içerden farklı
pek tabii
İçim dışım bir
İçim dışım bir
Bakayım, galiba
Farklıyım
sen sıcakkanlı gjbisin
Genel olarak evet
Evet.
Evet
Evetyt
bilmem
Evet öyleyim
Evet..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dışarıdan bakıldığında genelde mesafeli, fazla ciddi veya gözlemci bir duruşum olduğu söylenir. Psikoloji eğitimi ve mesleki alışkanlıklar insanı ister istemez ilk etapta daha temkinli yapıyor. Ancak kabuğumu kırdığımda ve karşımdaki kişiye güvendiğimde oldukça sıcakkanlı, mizahı seven ve şefkatli birine dönüşüyorum. İlk izlenimler zihnin zırhıdır, gerçek karakter ise zamanla sızar 🔍 İnsanlar senin hakkında en çok hangi konuda yanılıyor? ☕✨