Mesela çoğu egolu insancık, göründüğünün tersine içinde fırtınalar kopan bir kişiliğe sahip olabiliyor.
Ya da sürekli güçlü görünmek zorunda kalan biri, aslında birçok şeyler mücadele etmeye çalışan biri de olabiliyor...

Mesela çoğu egolu insancık, göründüğünün tersine içinde fırtınalar kopan bir kişiliğe sahip olabiliyor.
Ya da sürekli güçlü görünmek zorunda kalan biri, aslında birçok şeyler mücadele etmeye çalışan biri de olabiliyor...

Değilim göründüğüm kişi ile içimdeki ben asla uyuşmuyoruz🙄dışarda insanlara karşı çok soğuk ve sinirli biri gözüküyorum işte böyle uzaktan egoist biri gibi gözüküyorum ama aslında tatlı biricik biriyim😋
Güveneceğim kişiye bağlı bununda bana menfaati değil, kendi açısından düşünmesi lazım beni gören hemen çok mütevazi bir insansın der karakter olarak öyle ama başarılı biriyim yapamayacağım bir iş yoktur hızlıyım, rahatım, oyun oynarım, Güler yüzlüyüm daha çok neşeliyim candan öte... 👍
Cevap
10Cevap
Değilim.
Yanar, döner, kaçar değil. Dışardan rengim bellidir. Fikrim neyse zikrim de odur.
Görünüşüm sert bir kaya ama içimde zamanında çok yağmur yağdı.
Dediğin olay aşırı saçma hiçkimse dışarıdan göründüğü gibi olamaz illa ki insanlar güçlü görünmek zorunda dışarıda herkese içimizdeki tüm her şeyi açacak halimiz yok kimse açmaz da zaten dışarıda herkes farklıdır
Dışardan egoist, tek derdi tırnakları olan, güven vermeyen, sinsi şeytan, somurtgan biri olduğum söylenir hep. Asla ama asla böyle biri değilim djskdksd
me :------> Ya da sürekli güçlü görünmek zorunda kalan biri, aslında birçok şeyler mücadele etmeye çalışan biri de olabiliyor...
Öyle olduğumu düşünüyorum, bu zamana kadar da kimseden aksini duymadım
Disim baska, icim baska. Birine gulerim birine asik suratliyim.
Dışarıdan ağır başlı falan diyorlar ama fırlamanın tekiyim
Tabikide insanlar disardan göründüğü gibi olmuo ama içi dışı bir olanlarda var misal mutsuzluğumu gizleyemiyorum
Hayır daha sakin gözükürüm dışarıdan
Dışardan göründüğümle alakam yok
Dışarıdan göründüğü gibi biri değilim
Evet depresif
Değilim farklıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?