Mesela çoğu egolu insancık, göründüğünün tersine içinde fırtınalar kopan bir kişiliğe sahip olabiliyor. Ya da sürekli güçlü görünmek zorunda kalan biri, aslında birçok şeyler mücadele etmeye çalışan biri de olabiliyor... #umrumdışı
Evet dışarıdan göründüğüm gibi biriyim. Neşeli, hayat dolu, gereksiz samimiyeti sevmeyen ve mesafeli. Kendimden oldukça memnunum gereksiz samimiyetin ve mesafenin bana faydası oldukça fazla. Cift insanları sevmem dışı neyse içi öyle olmalı bir insanın diğer türlüsü muhatap olunası gelmiyor bana. Zaten şüpheci yaklaşan bir yapım var dişi ile içi arasında düşüncelere kafamda yer veremem her daim net insanları severim öz olsun.
Kimse göründüğü gibi değildir. Ben de dahil. Dışarıdan soğuk ve mesafeli olan insan, aslında içinde sıcakkanlıdır. Dışarıdan pozitif ve samimi gözüken insan ise, aslında içten içe serttir ve yaraları vardır. Ne kadar canayakın gözükürse gözüksün aslında içten içe herkese mesafelidir. Yüzüne güldüğü insanlardan aslında içten içe nefret ediyor da olabilir. Özet, kimse göründüğü gibi değildir. Hatta hiçbir şey.
Sürekli espiri yapan gülen eğlenen ben Içimde fırtına kopan ve aslında cok üzgün olan yine benim. Paylasirim zaman zaman ama bes dakika sonra yine mutlu görünümüme dönerim dönmeliyim. Hayat salya sümük geçmeZ. Inadına gülümsemek gerekir.
Bakmak var, görmek var. Bakanla gören aynı değildir. Bu şekilde beni görende bana bakanda aynı kişiyi göremez. Sadece bakan normal bir insan, görense içinde bir sürü şey dolu derin bir kuyu görür.
Hayır değilim. İnsanlar genelde ilk izlenim olarak soğuk ve egolu biri olduğumu düşünür. Duvarlarım var sadece ve o duvarlardan geçebilenlere sadece içimi açabiliyorum. Bu beynimin kurduğu savunma mekanizması gibi birşey.
Hayır değilim gunduzleri çok güçlü biri gibi görünmek zorundayım iki çocuğum var. aksamlari çocuklarım uyuyunca oturup ağlar bir iki kadeh içer halime soverim
Her zaman ve her yerde % 100. Kişiliklerimiz zamanla değişiyor. Her gün binlerce yeni nöron oluşuyor beynimizde. 10 yıl sonra Bırakalımda zevklerimiz ve renklerimiz değişsin.
Dışarıda genelde ilk gören kişiler veya pek fazla yakınen tanımayanlar, havalı ve soğuk kanlı olduğumu dile getirirler. Ama, tanıdıkça öyle biri olmadığımı da anlarlar..
Valla karşıdan bakinca ufukta kaybolan küçük gemi gibiyim yakından bakınca kocaman karşıdan bakınca bahar yakından bakınca sonbahar yani karşıdan bakınca tam tersi olan insanim