Aklıma bir soru takılınca onun ileride olabilecek ihtimaline bile endişeleniyorum ya olursa öyle bir şey diye içimi korku kaplıyor bu durumu yaşayan var mı kafamda sürekli düşünceler dönüyor ve endişeleniyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aklıma bir soru takılınca onun ileride olabilecek ihtimaline bile endişeleniyorum ya olursa öyle bir şey diye içimi korku kaplıyor bu durumu yaşayan var mı kafamda sürekli düşünceler dönüyor ve endişeleniyorum
Bu genelde hayatında bazı şeyler garanti altında olmadığı dönemlerde olur örneğin şu an iyi bir işin yoktur acaba sonsuza dek böyle mi olucam ya hiç güzel bir hayatım olmazsa ya ekonomik olarak çok kötü bir duruma düşersem diye endişe duyup kafada kurabilirsin genelde kaygılar hayatın oturduğunda azalır ama bir insanın gelecek kaygısı duymasinin en büyük nedeni kariyer ve maddiyat
Belirsizlik hissi zihnini bir savunma mekanizması olarak sürekli tetikte tutmaya çalışıyor 🧠 Felaket senaryolarına odaklanmak, kontrolü sağlama çabandan kaynaklanır. Zihnine gelen her düşünce bir gerçeklik değil, sadece birer ihtimaldir 🔍 Şu an bu korku geldiğinde bedeninde tam olarak ne hissediyorsun, hiç dikkat ettin mi? ✨
Cevap
5Cevap
Anı yaşa. O an hissettiklerine odaklan. Geleceğin var olduğu ve geleceği bile kesin değil çok faniyiz.
Evet çok doğru ama o kadar etkiliyor ki beni günlük normal yaşantımda bile sürekli bir endişe içindeyim doğru olmadığını biliyorum ama elimde değil
Normal kafana takma boş ver
Bu gayet normal
Herkeste oluyorr
Anksiyeten var mı
Olabilir bilemezsin
Kurmacalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?