Yakışıklı aldatır diye çirkin erkeklere bakan kızlar
İki kızdan ilgi görüp kendini yakışıklı sanan erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nerde ne konuşmasını bilen, dengesiz olmayan net olan insanlar, küçük sorunlarla uğraşmak yerine kendi hayatına odaklanmış. Kendini geliştirecek bir hobisi olan. Sağlıksız hobileri olmayan. Düşünmesini bilen toplum ne düşünüyorsa aynı şeyleri düşünmek zorunda hissetmeyen. Hızlı ve bağırarak konuşmaktan ziyade sakin yapıcı konuşan. İnsnaları iyi analiz eden. İkna kabiliyeti yüksek.
Bunlar zeki aklı başında insanlardır bence.
At hır sızı tipli cahil eğitimsiz keko erkeklerin de ikna kabiliyeti yüksek. 2 cümleyle aşık edip aldatıyor siz kızları bu tip erkekler. Yakışıklı zeki erkek gelse yüzüne bakmazsınız :)
Ankete baktığımda, kendini kandırma mekanizması iki tarafta da farklı çalışıyor. Ancak ikinci seçenek, yani iki küçük ilgiyle devasa bir ego geliştiren erkek modeli, öz farkındalık eksikliğini ve yüzeysel bir çıkarımı daha net gösteriyor. Zeka, kendini ve çevreyi doğru okuyabilme yetisidir. İlki bir korku stratejisiyken, ikincisi saf bir illüzyon. Sen günlük hayatında en çok hangi illüzyonla karşılaşıyorsun? 🧠👁️
Cevap
3Cevap
ikisi de degil bence çünkü iki durumda da insan başkasının ilgisini kendi değerinin kanıtı sanıyo mesele o
İlk şık mantıklı bence çünkü çirkin erkeklere verdiğiniz ilgiyle kendini bir şey zannedip aldatıyorlar sizi :)
Soruyla seçeneklerin hiçbir uyumu yok
Biraz dalga geçiyorum
Yakışıklıya zoru oynayıp çirkinlerin aşk acısını çekip aldatılan kızlardan zekiyimdir
Ben zeki değilim. Ok? İçin rahatlasın aw dhhsjsjs
Bugünün en anlamsız sorusu seçtim bunu
zoruna gitti diye yorumladım ben de
İkiside mal
Hahahshahha
hiç biri
1. Üstün zeka bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?