Zeki insanın özellikleri nedir?

Zeki insanın özellikleri nedir , eğer bu belirtiler varsa zeka seviyeniz bi tık yüksek benim aklıma gelenler bunlar varsa eklemek isteyen buyursun
1-geceler uyuyamaz genelde uyku sorunu vardır albert einşteinin bununla alakalı bi sözü var uykusuzluk zeki insanların lanetidir
2-gündüz pek verimli olmazlar gündüz çalışmak yerine gece çalışmayı tercih ederler
3-sosyal anlamda zayıftırlar arkadaş eş sevgili bulmakta zorluk çekerler
4-kolay kolay gülmezler , espri anlayışları gelişmiştir
5-iyi derecede empati kurarlar gözlem yetenekleri çok gelişmiştir bu yüzden genelde nazik anlayışlı ve kral insanlardır sebebi iyi empati kurmalarından gelir
6-Geçmiş öğrenme yaşantısına çok takılırlar bunun sebebi zeka seviyesinin yüksek olmasından misal geçmişte olumsuz bir deneyim yaşadılar diyelim beyin bunu kısa sürede öğrenir ve yine aynı olayla karşılaştıklarında otomatik davranış sergilerler bu yüzden genelde karamsardırlar içe kapanıktırlar bunun sebebi biraz uzun yazmıyorum
7-Tembeldirler , tembel insan zeki insandır 👍
8-görsel , işitsel , zevkleri gelişmiştir zeki birinin giyim kombininden dahi zeka seviyesi anlaşılır görseli iyidir aynaya baktıklarında bir sanat eseri görmek isterler , veya müzik zevkinden anlayabiliriz adana merkez patlıyor herkesi dinleyen bir insanın zeki olma ihtimali düşüktür gibisinden bu yüzden işitsel ve görsel zevkleri yüksektir
9-okul hayatları genelde başarısız olur onlar için birkaç adet insanın onları sınava sokup onlar hakkında karar vermesi not vermesi ve geleceklerini şekillendirmesi zeki insanlar tarafından zekalarına hakaret gibi algılanır bunun belkide farkında olmazlar ama bilinçaltlarında bu yatar bu yüzden genelde okul hayatlarında mutsuz olurlar , yani benim herhangi bir konuda iyi olup olmadıgıma sen neden karar veriyorsun ben güzelmiyim çirkinmiyim yakışıklımıyım vb vb bunun kararını sen veremezsin ben veririm gibisinden düşünürler
10-zeki insanlar zeki olduklarının farkına vardıklarında büyük devrimler yaratırlar istedikleri zaman değişebilir ve hayatlarına ciddi anlamda biranda yön verebilirler
11-aşk hayatı fırtınalı heycanlı olur cinsel hayatı renklidir ,
12- sorgularlar , başkalarından çok kendilerine soru sorarlar tipik bir zeki insan davranışı
aklıma gelenler bunlar faydalanmak isteyen faydalanır ve zeka seviyesinin farkına varır , eklemek isteyen ekleyebilir
Güncellemeler
+1 yıl
Bunlar benim gözlem ve analizlerim alıntı değildir 👍
Zeki insanın özellikleri nedir?