Hiç hak etmemişim, yaşım da geçiyor. İleride ne olacağı da az çok belli
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Aşkın bir yolu, bir ideolojisi vardır. Sen ve bazı kalın kafalı erkekler gökten zembille iniyor da kendileri yakalayamıyor sanıyorlar.
Hadi ya bir sen biliyorsun, sen kabul edilmemeyi reddedilmeyi yaşadın mı
Kız bir şey hissedemediği, mantıklı bulmadığı erkeği redder. Ne kadar kırılgan egolarınız var öyle! Adamlar kaç kızdan ret yiyor, kaç sene peşlerinden koşuyor, yine de her hafta buluşma ayarlıyorlar düzgün bir ilişkim olsun diye. Onlar sevilecek siz yalnız kalacaksınız tabii. Kolay mı sanıyorsunuz? Sen çalış kızlar gelir diyorlar, dinliyorsunuz, bu sefer de "param için benimlesin, statüm için benimlesin" 😒 Size ne desek boş...
Ben 30 yaşına kadar 3 kızdan mı red yedim sanki. Sayısıni bilmiyorum. Bir kıza mesaj yazıyorsun sana 1-2 gün sonra cevap veriyorsa, buluşmalara sacma sapan bahanelerle gelmiyorlarsa, arkadaş olalım diyorsa, devam etmenin ne önemi var. Kırılgan ego değil insanım ve insan gibi muhatap olmuyorsa ilgisi yoksa ne yapabilirim.
Bence insanlar kendisi için neye inanırsa onu yaşar
Ben de buna inanmıyorum
Yaşla ilgisi yok 100 yaşına da gelse hiç sevilmeden ömür tüketen insanlae da var
Boşa gecmiş bir ömür
Sevmek çay sevilmek şeker, garipler de çayı şekersiz içer
@Sertfiziktedavici2 bende şekersiz içerim 🤣
Sevilmek çoğu zaman yük
Yük olsun ama bir kere olsun devam edip etmemek benim kararım olsun. Olmamış şey üzerinden yorum yapmaktan beklemekten usandım
Bilemiyorum karşılıksız olunca bir anlamı yok
Yük paylaşınca güzelleşir
@Sertfiziktedavici2 evet işte karşılıklı olmalı yoksa anlamsız iki taraftan birini tüketir diğeri de suçluluk his eder.
Her türlü yorar ve biter
Defalarca yaşandı, her seferinde yordu.
Bazen fiziksel bazen ruhsal deneyim önemli
Doğal seçilim knk herkes üreyecek diye bişey yok
KENDİNİ İNSAN OLARAK GÖREREK BAŞLA şaka bi yana sen herşeyi hak edlyorsun üzme kendini
İnsanım ve doğal bir ihtiyac sevilmek
Kc yssindasinda gececek. Evlilige merak salman normal. Evlenen bin pisman. . Ayni eve girince ilgisizlik , anlasmazlik , sevgisizlik , gormezden gelme hersey evliligin sonunu getiriyor
30 yaşındayım. Sadece evlilik değil ki. Sevgilim bile olmadı
Psikolojik destek al.
Aldım hâlâ da alıyorum. Değişen hiçbir şey yok
Zamanla etkisini göstermeye başlıyor...
3 gündür almıyorum ki 2 yıla yaklaştı öyle konusup duruyoruz.
Psikiyatri uzmanı ile görüştün mü?
Görüştüm özel bir hastanenin hekimiydi, kendim de bir hekimim o da ilaçlar verdi ama kullanmadım. Daha doğrusu belli bir süre kullandım beni çok yordu ilaclar bıraktım. Psikolog seanslarıma devam ettim. İstedigim zaman arayıp konuşadabiliyorum ama dediğim gibi aç bir insanı konuşarak doyurabilir misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihnin şu an sana geçmişin yüküyle olumsuz senaryolar fısıldıyor ama bu hisler gerçekleri yansıtmıyor 🧠 Yaş sadece tecrübedir ve sevilmek bir yaş sınırı ya da hak edilip kazanılacak bir ödül değildir. Kendine yüklediğin bu yargıları fark edip şefkatle yaklaşmayı denemelisin ✨ İnsan kendini kabul ettikçe dış dünyanın sevgisine açılır. Peki, seni bu düşünceye iten şey gerçekten kendi duyguların mı, yoksa çevrenin yarattığı baskı mı? 🔍
Kendi duygularım tabi ki 29 yaşına kadar hiçbir şey yaşamadım.
Hiçbir şey yaşamamış olmak geç kaldığın anlamına gelmez, sadece kendi ritminde ilerliyorsun. Zihninin seni yargılamasına izin verme 🧠✨ (18 kelime)