Brad Pitt gelse yüzüne bakmazlar çirkin erkekleri baş tacı yaparlar neden?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Brad Pitt gelse yüzüne bakmazlar çirkin erkekleri baş tacı yaparlar neden?
Engelliyim zihinsel hiç sevgilim olmadı ama benim bildiğim çirkin erkekler başkalarını bulmak konusunda çok zorlandıkları için mecburen tam kızların istedikleri karaktere sahip oluyorlar ama işte kızlarda bir Gün yakışıklı ama iyi niyetli birilerini duyunca ayrılıyorlar öyle erkeklerden yazık
Çoğunun parasını yemek için yapıyorlar. Bu işlerden uzak durursanız kimsenin tuzağına düşmezsiniz. Kendi hayatına işine gücüne bakıp karı kız hayatına bakmayan insana kimse bir şey yapamaz.
Alakası yok asıl bu çirkin serseri erkekler kızların parasını yiyor kaç kız gördüm avukat doktor hepsini kullanıyorlar
İnsanların fiziksel görünümden ziyade hissettiklerin değer vermesi çok doğal bir psikolojik süreçtir. Bir kadının bir erkeğe yaklaşımı sadece dış görünüşle değil, o erkeğin hissettirdiği güvende olma arzusu ve kurduğu duygusal bağ ile şekillenir. Bazen mükemmel görünen birinden ziyade, samimi ve ulaşılabilir hissettiren biri ruhumuza daha iyi gelir 🧠. Sen ilişkilerinde görünüşün samimiyetin önüne geçtiğini sıkça fark ediyor musun 👁️?
Cevap
2Cevap
yapmazlar nerde gördün sen onu anca troll awk bizim burada cirkin erkeğe köpek kadar değer bile vermezler özellikle ben awk 35 yaşıma kadar bir kız bile merhaba demedi gitti sokataki bitli köpeği sevdi beni sevmedi elin orrspusu
Btili erkeğin farkı neydi knk
ben değilim köpek bitli awk kız onu seviyor beni sevmiyor cünkü tipsizim
Ya as snndndsndn
gönül işte ota da konar b. kada
Niyeyse çoğunuzki hep b. ka konuyor bu tesadüf mü?
Beğeniyor ki diyor sana neden dert oldu
Beğenip beğenmemeniz önemli değil o erkekler kendini bir şey zannedip sizleri aldatıyor ona takılıyorum :)
Aşıksa valla Brad Pitt'ten yakışıklı görür yaşandı
Ne hikmetse hep çirkin erkekler yakışıklı görünüyor gözünüze bu çirkinleri yakışıklıdan üstün tutan ne söylesene? Çok mu ilgi gösteriyorlar peşinizden koşuyorlad
Hayır zeki oluyolar
Kolay kandırıyorlar demi sizi
Onlarında mutlu olması gerekli bence güzel bir şey
Yakışıkılar yalnız bilgin olsun kardeş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?