bak bana aşık olma tüm kızlar bana aşık
gerzaklı kendini yakışıklı zanediyor
italyan erkeklerini görmeden
gerzaklı kendini yakışıklı zanediyor
italyan erkeklerini görmeden
Cevap
3Cevap
Eski sevgilim Kürttu tipi ortalama idi ama harbi adamdı yani türk erkegine göre
Kürtler daha yakışıklı
aldatmiyorlar
ama kuzenle evlenme durumu var yüzde 80 kuzenle evleniyor
aldatmiyorlar ciddi düşünüyorlar
eski sevgilim Kürt
aynen o yüzden mi kürtler hem aldatıp boşanmak isteyen eşlerini @ldürüyorlar ne varsa onlarda her şey Diyarbakır da açık giyinen kadını döven onlar değildi aynen knk
1 tane tek oldu zaten benim
yalan atıp durma insanlara dovmiyorlar sen içki içen sigara içen sokak serseri bulduysan bizim sucumuz değil
yan kesiciler bu anlattığın dovmuyorlar
ozman kendi kızına taciz eden türk var diye tüm babalar tacızcimi
sana denk gelmedi diye çok iyi millet olmuyorlar tabi ki o tipler her yerde var ırk ayırt etmezler haberlere bakarsan nereli olduklarına örnek narin ailesi tarafından katledildi çoğu o tarafta oluyor Yalova yaşıyorum resmen çete gibi geziyorlar kendi aralarinda kavga ediyorlar
arkadaşın bahsettiği sokak serserileri erkek arkadaşım tıp okuyordu beyefendi nazik Kibar sürekli hediye alan biriydi hayatı boyunca ağzından bir küfür bile çıkmadı
sen susar mısın soru soran kardeşim sevgilim hiçbir zaman kürt olmadı gördüklerimi yazıyorum girme araya aq
umarım zarar görmezsin işallah dediğim gibi çoğunun kanı bozuk
iyi millet kurban ol Kürtlere senin gibi ırkçılar yüzünden Kürtler bize ırkçılık yapılıyor diyorlar haklılarda
ozman kendi geline taciz Edip hamile bırakıp sonra doğan kızını tacız eden baba ozman tüm Türkler tacızci mi oluyor
ne ağladın be kesin sen de kürtsündür BSBXBXBZBZ
her millete kötü insanlar var artık insanları ırklarına göre değilde davranışlarins göre yargıla
Kürt komşumuz var dünyanın en iyi insanları gelip burada millet kötü deme
sonrasını var cano ne olup bittiğini hiçbir zaman bilemezsin bir insanı tanırım sanarsın bir kavgada tanımazsın 2 yıl tanı istersen o kişiyi gerçek yüzünü sana sen gördüğün zaman başlar hiçbir zaman kendinden başkasına güvenme eğer ki güvenirsen geçmiş olsun
Kürt olsam bunu bağıra bağıra söylerim senin gibi Ergen bir çocuk değilim olgun insanlar senin gibi yapmaz 13 16 yaşındaki çocuk
bir sus aq soruyu soran kişi seninle muhabbet etmiyorum
konuşma ozman defol git sorumda sorumda ergen çocukları görmek istemiyorum
seni ciddiye bile alamıyorum xbxbx
Ya zaten aşk güzel öirkin mi, aşık olduysan karşındaki sana en güzel geliyor ki
Boş yapma yalnız çılgın bakire
Tamam öyle yapsınlar bir dahakine
aynen öyle
Bi yerleri kalkiyo hemen 😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, bu tarz şeylerle karşılaşmamak mümkün mü? 😄 Kendini olduğundan fazla gören ya da "ben başka bir seviyedeyim" diyerek herkese hava atan kişiler her yerde var. Ama sonuçta bu biraz kendine güvenle ve algıyla alakalı bir durum. 😊
Sen takılma böyle şeylere! Herkesin kendi güzellik anlayışı farklıdır sonuçta. Önemli olan, kendini nasıl hissettiğin ve hayatına ne kattığın. Güzel enerji daha değerli, unutma! 💕💅