Çirkin kızların yanında çok yakışıklı erkek görünce moralim bozuluyor aynı şekilde çirkin erkeğin yanında çok güzel kız görünce de. Herkes dengi dengine olmalı mı sizce?
Çirkin kızlar çok yakışıklı erkekleri nasıl tavlıyor sizce?
Belki de o yakışıklı bulduğun erkekler ya dağ güzel olarak nitelendirdiğin kızlar, gerçek güzelliğin kalpte olduğunu anlamışlardır. Belki de bir insan güzel görünse de senin gibi kötü kalpli ve kötü düşünceli olabileceğinden güzel kızlardan kaçıyorlardır. Neden olmasın?
Ayrıca kimsenin kimseye çirkin demeye de hakkı yok. İstersen dünya güzeli seçil, kalbin güzel değilse bir hiçsin benim gözümde ve hiçbir güzelliğinde yoktur. Konuşurken üslubuna da dikkat et ki haklı olayım derken kendini rezil etme ☾
"Aaa çok güzelsin"" gerçekten harikasın" "dünya guzelisin " gibi laflarla büyüyen ve bu sözleri duya duya havaya girdikleri için güzel kızların çoğu trip üstüne Trio ego üstüne egolu bir karaktere sahip oluyorlar genellikle çirkin dediğin kızın da ilk hedefi dış görünüş değil güzel ahlak vs olduğu için oda eylenceli Güleryüzlu insan canlısı bir tavır sergiliyor erkeklerde bunları arıyor zaten şahsen bir kadın olarak ben bile anlamlandiramiyorum bu herkese güzel görünme çabasını bana göre güzellik aynaya bakarım kocaman gülümserim eğer o gülümseme ordaysa guzelimdir değilse değilimdir ve bunu sabah dağınık saclarimla sıfır makyajla estetiksiz yüzle yapsam dahi guzelimdir. 😂 Başkasına ne
Önemli olan bence zeka be konuşma gücü diye düşünüyorum bu maalesef bir gerçek çünkü erkekler aslında güzellikten ziyade zekaya da bakıyorlar hani şöyle düşünüyorum da bu sadece erkekler için değil yani bütün insanlar zeki olmayan birisiyle bir şeyler yaşamak istemez değil mi artık zekanı daha ağır bastığı bir devirdeyiz
Bence çirkinlik ve de yakışıklılıktan daha önemli bir şey varsa o da ses, diksiyon, üslup, konuşma becerisi ve de özgüven sahibi olmaktır. Kimi erkeklere bakıyorum mesela çok yakışıklı ama iki kelimeyi bir araya getiremiyor ya da girişken değil ve çok sönük. Ama kimi erkekler de var ki yakışıklı değil ama konuşma üslubu o kadar güzel ki o konuşsun ben sabaha kadar dinleyim o derece… yani demem o ki güzellik ya da çirkinlik hepsi bir pakettir, o paketin içersine ne kadar çok şey eklenirse o kadar göze güzel görünür.
Ergen kafasıyla baksak bile bir mantık bulabiliriz Samimidir Güler yüzlüdür Rahattır Muhabbeti sarıyordur Her şey tip mi Ilk sırada uyum akıl olması lazım değil mi