Kadınlar duygusal varlıklar. Yaradılıştan sevilmeye, ilgiye ve değerli hissettirilmeye odaklı yaratılmışlar.. ve işin güzel tarafı bir kadını kendisini değerli hissettirecek tek bir cümleyi bırakın, tek bir kelimeyle bile dünyanın en mutlu canlısı yapabilirsiniz. İnanilması güç ama öyle garip bi kimya ile varedilmişler ki, içine sonsuz sevgi ekseniz yine de daha yok mu? diye gözünüzün içine bakan masum kedi gibi sevgiye ve ilgiye her daim talip ve istekliler. Ama gelin görün ki erkeklerin neredeyse tamamı o kadar aptal ki, bütün ilgiyi kadının bedenine gösterdikleri için, asıl kazanacakları büyük mükafatı göremiyorlar. Bazen düşünüyorum da Yaratıcı erkeklere "daha ne yapıyım oğlum? Sizin için ilgiye ve sevgiye muazzam büyüklükte istekli bi canlı yarattım, üstelik 2 kelam ederek kalplerini yerinden çıkaracak, size deli gibi aşk ve sadakat duyacak kadar kolay hale getirdim işinizi, daha da zorlanıyorsanız kusura bakmayın da o sizin ökūzlüğünūz.. " dese yeridir.. kim bilir belki diyordur da.. velhasıl işin özü yakışıklılıktan değil, işin özü kadının özünü bilmekten geçiyor. Bunu bilir ve samimiyetle fiiliyata dökerse bi erkek, ne kadar çirkin olursa olsun, evrenin en güzel kadınına sahip olur.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet bakarlar ve 30 saniye sonra aahh pardon birine benzettim der geçerler :)) şaka bir yana erkeklerin çirkin olma ihtimali yoktur aslında kolay bir matematik sorusu soralım.
Çirkin olduğunu düşünen Berkecan, yüzünün %70 ini sakal Bıyıkla kalanın da yarısını gözlükle kapatıyor.
Berkecanın çirkin olmak ihtimali kaçtır.. yoktur 😂😂00 Yorumla
+1 yılBakmaz bakar diyen kızlara aldırış etmemek gerek ki kimse ne yaptığıyla değil nasıl olduğuyla ilgileniyor doğal olarak bu yüzden çirkin veya daha düşük bulunabilincek kişi ne yaparsa yapsın en ufak ilgi odağı dahi olmaz güzel kızların gözünde, yazılı olmayan hayat kuralları.
10 Yorumla
+1 yılBenim bu yaşıma kadar bir tane erkek arkadaşım oldu. Onunla da geçen yıl ayrıldık. Ben ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim hatta tiksindim bile. Nasıl garip bir tip bu diye düşündüm. Bana değer veren iyi biri diye şans verdim. Daha sonra zamanla alıştım ve sevdim.
Çünkü , kendine has bir karizması vardı. Yanında mutlu oluyordum.
Inan, çirkin yüzü bana yakışıklı geliyordu. Gönül gözü dedikleri şey bu olsa gerek.. Kadınlarda bu durum var ama erkekler sadece dış görünüşe bakar...20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakın bir çok kişi bakarız demişler tabi o sözde öyle ama özde öyle değil,
Ben kızları çok gözlemledim örneğin parkta ya da cadde, sokakta bitane çirkin birini görseler anında çehreleri eğiliyor, kaşlarını çatıp surat asıyorlar suratları limon yemiş gibi bir şekle bürünüyor,
Eli yüzü düzgün, boyu posu yerinde kaşı gözü o biçim birini görünce ağızlarından ırmak akmaya başlıyor, yüzlerini görsen cennet görmüş gibi içten gülerler, ve sürekli dönüp dönüp bakarlar.
Yani kızlar size diyorum bu yalanlara herkesin karnı tok artık, bizi değil sadece kendinizi kandırıyorsunuz.
Bu dolmaları kimse yutmuyor.
Boşuna yalan söylemeyin bence.37 Yorumla- +1 yıl
Kardesim kac tane yakisikli olup sevgilisi olan gordun sen bosver bakip bakmadigini sevgili yapabiliyorlarsa herkesin bakmasi gerekmiyor
Cevap sahibi+1 yıl@burannxe bizimkiler arasında da var onları inkar etmiyoruz yani, zaten herkes her gördüğünü beğenmez, ama çirkinler genel olarak hiç beğenilmez
Cevap sahibi+1 yıl@marslijokeer evet haklısınız ama sevgili yapamayanlar da var elbette ama bazı yakışıklı olanların pısıklığı yüzünde, bazılarının da şanssızlığı yüzünden galiba.
- +1 yıl
Bu büyük bir yalandır. "Güzel" standartlarına uyan bir kız, "çirkin" bir erkeğe "bakmaz".
Baksa dahi, bir nedeni olmalıdır. Şu kadar diyeyim, aşık olacakları varsa bile "çok çirkin yhaa" derler.
Dış görünüş her zaman ilk bakılan şeydir. Kimse kendini kandırmasın 😂
Hatamız olduysa affola.
Hayırlı ramazanlar.00 Yorumla
+1 yılÖncelikle şu güzllik çirkinlik algısını kenara koyun. Eğer seviyorsanız güzellik çirkinlikle sevmeyin merhamet, vicdan, kalp ile sevin. Hepsi geçici şeyler
60 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 800 cevap paylaştı. Asıl güzel kızlar çirkin erkege bakıyor hatta bizim arkadaşın ablası manken gibi kızdı tuttu tipsiz biriyle evlendi arkadaşa sordum olum ablan kormu aşık mı dedim nie dedi ulen başka erkekmi bulamadı nie bu dedim bende sordum ama bana cevabı ben güzelim o çirkin oyuzden beni aldatması için evlendim dedi dedi yarın yakışıklı bir erkekle evlensem gider ben den daha güzel kızı bulur onla beni aldatır dedi bende mantıklı dedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakıyordum valla ve erkekler bu yorumu okuyorsa şunu söylemek istiyorum sempatiklik size yakışıklılıktan çok daha fazla kazandırır. Sempatik, doğal davranan erkeklerin hastasıyııızz
52 Yorumla
Soran+1 yılDoğal nasıl mesela tam söylermisin
Cevap sahibi+1 yılYapmacık durmayan, kendini yakışıklı olucam diye kasmayan, bakışlarıyla hareketleriyle enerjisiyle samimiyet veren
Çirkin erkek diye tabir yoktur. Erkek çirkinlikten normalliğe bir saç sakal kadar uzaktır. Ayrıca tip sadece ilk etapta etkisi olan bir şey. Kendini çok değerli hissettiriyorsa, kadınlara nasıl davranması gerektiğini biliyorsa bakarlar pekala.
00 Yorumla
+1 yılGuzel kizlarin bir cogu zaten cirkin erkege bakiyor...
Cunku adamin hayati boyunca elde edemedigi kadina o cirkin adamin taptigini dusunuyor.
Yakisikli adami elde tutmasi zor10 YorumlaEğri otur doğru konuş demişler kızlara bakıyorum yok ben bakarım yok benim için sevgi önemli yok ben paraya değer vermem çirkin erkek tanışmak için mesaj atınca sapık yakışıklı atınca arkadaş ayıp be yolda gitseniz çirkin bi erkekle göz göze gelseniz sapık dersiniz dışlamış gözüyle bakarsınız a dan z ye %99 unuz öylesiniz net
10 Yorumla
+1 yılEvet Bakıyorlar Hatta Sevgili Bile Oluyorlar Düşün yani Vayy bee Bi benim sevgilim yok anasını satayım Aşktan yana hiç şansım olmuyor yüzüm hiç gülmedi ki 😔
00 YorumlaYa birakin kalp guzelligi flnmis. Parasi varsa bakar anca. Herkes yakisikli ister kusura bakmayin da.
12 Yorumla- +1 yıl
Sana bktm. sende güzel deilsn
+1 yılLafta kalp önemli karakter önemli de işte ben parası olmayan çirkin bir erkeği hiç güzel bi kızla görmedim açıkçası
10 YorumlaBakar görünce diyoruz yani kıza bak taş gibi bir de adama bak diyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılsen bkrmsn
+1 yılAkıl lı olan kız bakar tabi çirkin erkegin yüregi merhametli ise
30 Yorumla
+1 yılTabiki ya sokakta gordugumuz kac yakisiklinin sevgilisi var? Cogunun tipi yok kizlar da estetik guzeli makyaj guzeli zaten bakiyorlar yani
00 Yorumla
+1 yılbakar. karizmatikse veya paralıysa veya makam kariyer sahibiyse falan... ki zaten 30 yaştan sonra güzellik çirkinlik değil bu özllikler ön plana çıkar
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Günümüzde erkeğin parası varsa bakmayacak kız yok parası yoksa birde yakışıklı değilse işte ona kimse bakmıyor maalesef 😔
03 Yorumla- +1 yıl
Benim param yok yakisikli da degiim bakanlar oluyor bu nasil is 😂
- +1 yıl
Sansli mi 😂 valla o da yok
+1 yılGüzel kızlar yakışıklı erkeğede bakmazlar, hep mükemmelini ararlar ve bir zaman sonrada saf salak birine varırlar.
00 Yorumla
+1 yılGüzel kızlar çirkin erkeğe bakar ama erkekler çirkin kızlara bakmaz bu bir gerçek 🤣🤣
32 Yorumla- 1 yıl
Güzel kız da mal olmasın çirkin erkeğe bakmasın allah allah siz tipe bakmıyonuz diye biz de mi bakmıcakmışız
Guzek kiz birde akilliysa karsisindaki adamin huyu suyu, ahlaki daha onemlidir onun icin.
30 Yorumla
+1 yılOnlara daha bakiyolar garanti ben aldatmaz diyo ama oda aldatiyo😂😅😅
12 Yorumla- +1 yıl
Vallah aaa öyle oluyo😂
- +1 yıl
@PembikGelin cok acik sözlüyüm her zaman ❤
Evet güzellik kadına mahsus erkeğin beyfendi olması önemli normal biri olması yeterli
10 Yorumla
+1 yılBakarlar canım niye bakmasınlar ama erkekler çirkin kızlara bakmıyorlar
10 Yorumla
+1 yılGüzellikle alakası yok inan herkesin kalbi kimi seciyorsa onu sever
00 YorumlaKızlar hep bakar falan demiş, yok zekaymış karaktermiş hikaye; bakmazlar
00 YorumlaGençken bana güzel kızlar bakıyordu. Şimdi çirkinler bile bakmıyor. Yaşlandım çünkü...
06 Yorumla- +1 yıl
@majeste34 Orası öyle. :D Senin yine kafada saç var hacı benim o da kalmadı. :D Yani senin hâlâ şansın var...
- +1 yıl
@majeste34 Anladım. :D Maksat muhabbet olsun. Can sıkıntısından KS'ye sardım yine. :D Miningçiler yüzünden piyasada ekran kartı kalmadı, fiyatları da uçtu zaten. Oyunda oynayamıyorum. Tutunacak dal arıyorum yani anlayacağın. :D
- +1 yıl
@majeste34 Can sıkıntısından oyun falan işte ne yapayım. :D İş yok güç yok. Bende konsoldan anlamam. Online oyunlar falan iyi oluyor, stres atıyorum. :D
+1 yılErkeğin çirkini olmaz kizum cebine bakacaaausun😂😂😂
00 YorumlaKadınlar erkekte sadece tip aramaz zeka arar sempatiklik arar merhamet arar efendilik arar
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. evlenirken bakiyorlar yakisiklilardan boyle bir teklif alamayacaklari icin.
10 Yorumla
+1 yılBen çirkinim kimse bana bakmadı şuana kadar ne para ne tip ne dil bir allahın kulu bakmıyor.
00 Yorumla
+1 yılBakmazlar kızlar çok ayrıntıcı tiplerdir. Kirpiğinden bile eliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer serseriyse basını belaya sokabilecek potansiyeli varsa hemen atlar kucağına
Sonra bilmem ne kadını öldürüldü diye haber çıkar10 Yorumla
+1 yılValla kendi adıma soluyorum Allaha sukur guzelligimde cenemde gayet yeridne 😀😉 cirkin olması benim icin bisey ifade etmez adam olsun kurban olam ben onun cirkinligine cirkinse bana cirkin kimseye degil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel kizlar cirkin erkeklere bakıyor da. Yakisikli/tipsiz erkek farketmeksizin cirkin kiza bakmiyorlar.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbakar diyeceğim ama onlar kırlardaki zambak gibi arayınca bulamıyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılGüzellik çirkinlik dünyevi şeyler kızlar çok onurlu oldukları için sadece paraya bakar, adamsınız kızlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakmıştım. Herkes laf etmişti ama dinlemedim, pişmanım.
01 Yorumla
+1 yılBakar neden bakmasın asıl önemli olan kalbinin güzelliği
41 YorumlaTabiki bakmaz neden güzel bi kız çirkin bi erkeğe baksınki
22 Yorumla- +1 yıl
Neden bakmasın ki
+1 yılBen bakıyorum Yakışıklılar ilgimi çekmiyor Aldatılma korkusu
30 Yorumla
+1 yılBakıyoruz biz kızlar. Ne çiftler gördüm umudunuzu kaybetmeyin
10 YorumlaBakar. En azından ben bakarım. Zekası ve davranışı hoşuma gitmişse neden olmasın.
10 Yorumla
+1 yılKafalarina gecirilen bir posetle neden sanslari olmasin
00 Yorumla
+1 yılBakar benimkisde çirkin 😄ama çirkinlikten daha çok tatlı erkeklerde çok tatlı olabiliyormuş
10 Yorumla
+1 yılDuygusal boşluğumuza denk gelirse ve regl döneminde isek evet bakıyoruz mdkdkekksıs
01 Yorumla- +1 yıl
Çok ağır oldu be
+1 yılBende diyorum niye kimse bana bakmıyor demek ki çirkin almam lazım Mış 😂
00 YorumlaGüzel kızlar da 10-15 sene sonra çirkin kız olduğu için sorun kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılhepimizin kusurları vardır aslında bakmak değil konu.. sadece kalbi güzelse seversin
00 YorumlaSen erkek misin kanka neden merak ediyorsun yoksa kız başına
00 Yorumla
+1 yılKalp gözü nereye bakarsa artık
32 Yorumla- +1 yıl
Bence en iyi cevap
- +1 yıl
Teşekkürler yorum için :)
+1 yılkarakter güzelse bakar
30 Yorumla
+1 yılbakar niye bakmasın xd
20 Yorumlabakar tabi ne oldu ki
20 Yorumla
+1 yılBenimki bana bakıyor valla 😀
10 Yorumla
+1 yılBakar niye bakmasın kalp önemli
20 Yorumla
+1 yılBence bakar. Örneklerini görüyoruz.
00 Yorumla
+1 yılBakmazlar parası yoksa benim fikrimce.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakar tabiki parasi coksa
00 YorumlaBakar herkesin görüşü farklı
00 YorumlaBakar bazı ınsanlar onem vermiyor gorunusr
10 Yorumla
+1 yılbakar tabi
aşk tipe bakmıyor00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat