Ne iş hayatım var ne de doğru düzgün biri oldu hayatımda, hep yalnızım, sosyal de değilim, artık bu saatten sonra işler çok zor olmaz değil mi?
23 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne iş hayatım var ne de doğru düzgün biri oldu hayatımda, hep yalnızım, sosyal de değilim, artık bu saatten sonra işler çok zor olmaz değil mi?
Cevap
30Cevap
Tam tersi yolun başındasin umarım her şey gönlünce olur
Belediyelerin kursları var oraya kayıt yaptırıp bir sanat alanında ilerleyerek meslek sahibi olabilirsiniz veya belediyeye müracaat edebilirsiniz illa bir iş vereceklerdir, diğer konudan ise Allah; isteyen herkesin nasibini verecek olandır ama uzak ama erken, önemli olan hâlis bir dua ile niyetini belli etmekten geçer.
Saçmalama daha yolun başında genç yetişkin bir insansin ama biraz kirman gerek bu durumu sosyalleş ne bilim is arayarak başla ya da kursa katil falan bir yerden basla eskiden halk eğitim kurslarında aldigin sertifika ile usta öğreticilik yapabiliyordun şimdi de öyle mi bilmiyorum bak bunu bir sor derim
24 yassındayım İşssizim parasızım sosyal yasantim yok ilişkim yok instagramda erkek bakıyorum 10 kişiye istek atıyorsam 2-3 tanesi dönüyor dönenlerinde biri sapık biri çaba bile harcamaktır konuşma ilerletmek için. Nolucak böyle bilmiyorum evlilik istesem olmuyor iş kariyer istesem olmuyor nasipsizim sanırım
İlişkiler tamamen nasip işi. Bir şekilde dikkatini farklı bir yere vermen gerekir, ne işe ne aşka odaklanamazsın. Bunlar oluru olan şeyler. Yanlış insanlarla vakit kaybetmedin, duyguların taptaze bunları da düşün. Olgun beyinle birina bağlanmak paha biçilemez.
Seni çok iyi anlıyorum ben de aynı yaş aynı durumdayım iş de aşk da geceleri yatamıyorum uykum bölük pörçük 😢 ve iyi bir bölüm okudum master yaptım çevremde 2 yıllık okuyup atananlar var
Ben üni okumadım makyaj eğitimi aldım sadece Güzelik ile ilgili herseye ilgim var
35 yaşında battım herşeyim sıfırlandı hayatımdaki her şey gitti ve eskisinden daha iyiyim şimdi vazgeçtiğin an zorlaşır hayat
İş ve aşk hayatım düzene girdiğinde 27 yaşındaydım. Velhasıl daha yolun başındasın
İnşallah her şey düzelir çok yoruldum geceleri uyuyamıyorum bile
Cidden düzeliyor ya saçma sapan bir işte çalışıyordum eve dönerken ve evde her gece ağlıyordum, yalnızdım mahvolmuştum falan ama 2023 yılında tak diye hepsi düzeldi. Allah sana da aynı düzelmeyi nasip etsin❤️
İnşallah çok sağolun
Üniden mezun olduktan sonra da torpilin yoksa anca o zaman iş buluyorsun zatenn geç değil
Bende iş var ama aşk yok. Artık mantık evliliğine doğru kayiyorum. Aşk ile değil de gercekten dost olabilecek birisini ariyorum. Neticede her zaman aşk ve tutku olmayacak
Ya siz kafayı mı yediniz? 25 yaşında zaten daha okul hayatı bile bitmemiş olabiliyor. Sadece 25 yaşında neye geç kalmış olabilirsin Allah aşkına?
Insanları suçlamak yerine insanları anlamaya çalışmanın yolunu bulmalısın Hatun Kimin ne yaşadığını bilemezsin
İnan ki canım aynı derdim var. İş hayatım var. Ama sevgilim yok
Hayır ne alaka en güzel tatlı yastasin :) bu yaş sana tuzu biberi olur kötü yorumlarada kulak asma
Hayır geç değil daha gençsin ama ben geç kaldım 37 yaşındayım iş hayatım da aşk hayatım da olmadı
Neden olmasın yaşında bir şey yok ki yeterki iste karamsar olma lütfen 🤭😊
25 yaş iyi bir yaş. Aşkı bilmem. Ama iş için hiçbir zaman geç değil.
tecrübe bu. deneye deneye göreceksin. tanışmaya başlayalım istersen)
Lanet pardon aşk hayatı konusunda yorum yapmam ama iş hayatı için hiç geç değil
Bitti dersin yeni başlangıç yaşarsın kendin için dua et ve umudunu asla yitirme geç olmasından korkma belki böylesi hayırlıdır senin için vakit geldiğinde ne olursa olur ne demişler kırk yılda olmayan bir günde oluverir
Pembiş milleti için geç olabilir ama biz erkekler için hiç bir zaman geç değil. Çalışıp para kazanmak zorundayız.
Oyle sacma sorular soruyorsunuz ki. Sanki 25 yaş degil de 100 yaşından bahsediyorsunuz.
Geç değil seni strese sokan eylemsizlik harekete geçmelisin
Herkesin hayatı zamanı birbirinin aynısı olmak zorunda değil bu bir sorunda değil
Bende 43 yaşındayım. İş ve kariyer fazlasıyla tamamda aşk arayışı hala sürüyor :))
Yaşa çok takılmamak lazım. Sağlık olduğu sürece hepsi olur. 5 sene sonra daha geç bu mantıkla baktığımızda. Önemli olan içsel motivasyona sahip olmak
herkes erken veya geç başlamak zorunda değil herkesin kendi zamanı var kimseyle kıyaslama yapmayın
Alakası yok her şey nasip 25 önce evlenen mutlu olmayanı gördük 30 evlen mutlu olanıda gördük herşeyin zamanı var vakit gelince her şey olur
Hiç de değil yaşı yok bunun ben 55 yaşına kadar çok aktif olurum diye düşünüyorum enerjşm öyle :)
25 daha cok kuxuk bi ys babam baba oldugunda 41 yasındaydı
Tam zamanı başla hemen
Neye başlayacam yok
Napiyosun şimdi
Hiç birsey
Boş durma iş ara
Zor ama imkansız değil.
Dur daha yolun başındasın
yoo super bi yas kız ıcın. .
Çok ideal bir yaş
Eğitimin nedir önce bunu sorsam
Hiç bir şey için geç değildir
Saçmalama o yaşlarda hayat yeni başlıyor
hiçbir şey için hiçbir zaman geç deyildir
Geç değil yeniden başliyorsun?
Tribe girme paran varsa 50 yaşında yine yaparsın
Hiçbir şey için geç değil
25 yaş yolun başı la daha gorende 40 sanacak
Çok yaşlanmışsın
Hayır tabiki ya
Gec degil tam vakti
25 inden sonra üni okuyan var ne geç olması
Hayatta hiçbir şey için geç değildir
Hayır geç değil.
Hiçbirsey için geç değil
Evet geç
Erken bence
yoo gayette normal
Neden geç olsun?
Hayır be değil. Yolun başında sin daha
Tam zamanı
Olur olur
Acelen neeeee
Yoo ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki o geç kalmışlık hissini çok iyi anlıyorum ama 25 yaş kesinlikle geç bir yaş değil, aksine kendini ve hayatı tanıyarak adım atabileceğin en olgun dönemin başlangıcı 🧠✨ Sosyal çevrenin olmaması ya da iş hayatına yeni giriyor oluşun senin yetersizliğin değil, sadece şimdiye kadar farklı bir tempoda yaşadığının göstergesi. Küçük adımlarla konfor alanından çıkmak sana sandığından çok daha iyi gelecek. Sence hayatında şu an değiştirmek istediğin ilk küçük adım ne olmalı? 👁️☕