Hayata çok geç kalmış gibi hissediyorum.
Evlilik olsun kariyer olsun...
Hayata çok geç kalmış gibi hissediyorum.
Evlilik olsun kariyer olsun...
Daha hayatının üçte birini yaşamışsın ve yaşıyorsun ne geç kalmışlığı? Kime göre neye göre peki? Geç kalmışlık yoktur, başladığın her iş tam vaktindedir.
Her şey için erkendir, kendini buna doğru programla zira aksisi hiç bir işe yaramıyor. Keşkelerle boğuşmak yerine şimdi yapıp iyi kiler ile sarıl hayata.

Eğlenmek ve mutlu olmak için hiç bir zaman geç değildir.
Aldığım en iyi cevaptı bu görsel teşekkür ederim 💗
Rica ederim 💖
Evlilikte 28-29 sınır... Sonrası problemli... Erkeklerin boşşverdiğii yaşlar geliyor 29-30 ve üstü olsada olur olmasa da olur dediğimiz yaşlar tam olarak 34-35+ artık işimiz kalmamış emekli olmuş vajinaları bedenleri zihinleri ruhları. (Bu yaşa kadar evlenmeyen zaten milli maç türübini gibi oluyor hem ruhen giren çıkan hem bedenen. Her giren çıkarken bir sıyrık bırakıyor en son bunu alacak adam bu hanfendimize giren yaralkarın en büyüğünü arkadan toplu doz şeklinde almış oluyor. Gotüne kaçtı deyimi budur. giren tüm yaralar en son kadına değil damatta toplanıyor çünkü o kadın hesabını yasal evli olan adamdan başkasına hesap soramaz. Elin adamı boş ver çeker * atar tripte atamaz... ama kocası zincirle yasalarlar bağlı kaçıcağı yer yok 1 m kare çapında dairenin içine alınmış erkeğe evli erkek diyoruz 😅 Kaçıcak yer yok aga dişi tarantulanın avucunda kurtuluş yok. Kadın verir küsküyü... adam bir gözünü açmış 60 yaşında ömür bitmiş hayat kadını 200 farklı defa kadın adamı 200 bin farklı şekilde skp atmış 😱😂 Kim demiş kadınların kardeşim yok onların ki içerde 45 cm hemde...👉👌💅
evde kalan 30+ kadınlar çok olunca böyle hissetmen normal makul bir yaş 25 kariyer derken ben ülkede kariyeri olan kadın göremiyorum neredeler en fazla 3 kuruş maşa çalışıyorlar :) onu da yiyorlar çatır çutur
Sen kadın düşmanı mısın her yerde bu yorumun var bu görsel ile birlikte ne kadar dar kafalı bir insansın sen evlenmek istesem şimdi evlenirdim derdim evlilik değil bu ülkede evlenenler de perişan evlenmeyenler de 30 yaş üstü ne kadın ve erkek evde kalmış değildir eğer ki kendi tercihi ile evlenmemişse lütfen cinsiyetçi olmayın bu kadar
sen 30+ kadın görmüyorsun radyasyon gibiler :) sığ düşünüyorsun genel tespitlerime bk atmak ile olmaz bunlar bence tablo ortada kadın düşmanı olmaya gerek var mı ülke kadını kendine düşman yaşıyor zaten :)
32 yaşına gelmek üzereyim. Bekarım ve kariyer de yapamadım. Teyzelerim sürekli koca bulmaya çalışıyor evde kaldım gözüyle bakıyolar😂ama hiçbirini takmıyorum inan, bu hayat benim hayatım ve ben nasıl istersem öyle olur. Hatta öncesinde insanları baya bi takmışım, bu yaşlarımda daha iyi fark ediyorum bunu. İnsanların her dediğini takıp kendimi ezdirdiğim ve haklı olduğum durumlarda bile karşı tarafı alttan aldığım anları. Ne boş bi çaba harcamışım insanlar için. Şimdi kim ne derse desin ben hayatımı istediğim şekilde yaşarım kimse de buna karışamaz. Buna laf edicek insan da benim hayatımda olmasın zaten. Hayat mottom artık bu:Benim hayatım beni ilgilendiriyor, sizi ilgilendirse siz yaşardınız.👍🏻 Ayrıca şunu da eklemek istiyorum, yalnız değilsin inan kariyer anlamında pek çoğumuz senin gibiyiz. Ama evlenme niyetindeysen üzümün sapı armudun çöpü demeden birilerine şans vermen lazım. Ha evlenmek istemiyorsan o ayrı. O zaman da herkesin ne dediğini takmamalısın.
Bu duyguyu hissetmen çok doğal ama inan, 25 yaş hiç de geç değil. 😊 Hayatını düzene sokmak veya hayallerine ulaşmak için hala çok vaktin var. Kimi insanlar başarıyı 30'larında, kimi 40'larında buluyor. Evlilik ya da kariyer gibi konularda acele etmek yerine kendi isteklerini netleştirmek daha önemli. Zamanı, kendini tanımak ve güçlenmek için bir imkân olarak görmeye çalış. 🕰️ Unutma, sen özelsin ve bu yolculuğun sadece sana ait! ❤️
Cevap
35Cevap
Gayet sağlıklı yaşlar duygu strateji gibi kavramlar oturmuş karakter sağlamlaşmış
Teşekkürler. Hiç 46 durmuyorsunuz bu arada
Rica ederim 🙏
Teşekkürler 😊
Karşyerş falan salla giştsin, evlilik için ideal yaştasın.
Bu yaşta evlenip çocuk yaparsan en doğru yolu seçmiş olursun.
evliliği erteleyip kariyer yapma hayaline kapılırsan, ileride yalnız ve yaşlı bir kedi-köpek annesi olursun. Psikolojin de bozuk olur.
-500K ile herşeye yeniden başlıyorum 25den büyüğüm hiçbr şey için geç değilll
Yolunuz açık olsun
yoo niye geç olsun kariyeri kendin inşa edersin her yaşta edilebilir evlilikse bence 25ten sonra olmalı zaten
Bende öyle maalesef hemde çok çok geç kalmış gibi umarım herkes nasibini alır
Yapay zeka öyle demiyo 😂
25 yaşında evlendim, 26da hamile kalıp doğurdum. Bebeğimi büyüttüm 28de ikinci bebeğimi doğurdum. Kariyerim desen ilk çocukta bitti. İmkanım olsa daha erken evlenirdim çocukları büyütür iş hayatıma dönerdim.
Umut her zaman vardır, nefes aldığımız sürece neden elverdiği sürece hayatta şansımız olabilir
30 a kadar yolu var
geç kaldığın sebepler çok normal
30 olunca hayat bitiyo mu ki
bitmiyor ama bazı yapılması gereken şeylerin yapılması gerekiyor
Kuzenim 30 yaşında hâlâ evde ve evlenmek istemiyor çok da takma yani ahshhssh
Kadın mı kuzenin. Maalesef bizim ülkemizde erkekler geç evlenince sorun yok ama kadınlara evde kalmış gözüyle bakılıyor hadi evliliği s***** et ülkede kariyer de yapamıyorsun ki
Kadın evet
Bence fevkalade bir yaştasın hiçbir şey için geç değildir
38 yaşında mısınız
Peki siz 25 yaşına geri dönseniz neyi farklı yapardınız?
Hiç mi bir pişmanlık yok şaşırtıcı
Al benden de o kadar çok iyi anlıyorum seni
Napıcaz biz
Evet biraz gecikmişlik var birkaç şey için ama geç olsun güç olmasın
Neler yapmak istiyorsun geç değil ama şu an neler yapıyorsun bu önemli
Diyelim 25te evlenmeye karar verdiniz çevreniz de mi yargılamıyor sizi.
Ne geçi erken bile😂
Yok artik 25lik gencecik insansin daha önünde uzun bi yol bolca zamanin var
Teşekkür ediyorum 🙏🏼
Aklın çıktı 25 de koca bulamadım diye demi kjdjsjsks
Ben soruyu böyle yazmamıştım değiştirilmiş 25 yaş her şey için çok geçmi diye yazmak istemiştim evlilik planlarının arasında en sonda neredeyse
30 dan önce gerçekleşmesi yerinde bir karar olur.
25 yaşındayım benim daha sevgilim olmadı geçse yandık
Daha çok erken 25 yolun başı sayılır
Öyle mi diyorsunuz
Ne için geç bi meslek bisahibi de olamadın mı
Hayır maleseff atanamadım
Hadi kariyer olmadı evlilik neden olmadı hiçmi evlenilecek biri çıkmadı karşına
25 ideal bir yaştır. hiçbir şey için geç değildir.
25 geç değil hatta evlilik için erken bile
Çok normal çok gençsin daha etrafa bakma sen
Aynı şeyleri yaşıyorum yaş 32
Seninde mi işin yok
Yok maalesef. benim sosyal fobi depresyondan dolayı
İşe girsem bile çıkıyorum hemen
Bende de var onlar
Hayatım gözümün önünden akıp gidiyor ve her geçen gün daha kötü oluyorum
Geç değil,
Yoo diil
Hayir tabiki ideal yas
Geç degil