Biri girdi hayatımda alt üst etti eski benliğim de gitti
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri girdi hayatımda alt üst etti eski benliğim de gitti
Cevap
40Cevap
Toplarsın yavaştan her şey bir kerede kolay olmuyor ayrıca bu kişi hayatindaysa artık hayatında yer verme bırak çıksın gitsin he zaten çıkmışsa ona ait iyi kötü ne varsa onu hatırlatan eşya olur anı olur hepsinden toptan bir kurtul başlangıç olarak arkadaş cevrenle falan vakit gecir kafanı meşgul edecek etkinliklere yer ver hayatında bir gün yaparım dediğin şeyleri dene bak göreceksin nasıl ayağa kalkıyor hayat enerjini düşük geçirdiğin günleri saçma buluyorsun
Hayatta her şey geçicidir. İnsanlar gelir sonra giderler.
Ne büyük dertler var. Hastalıklarla , ölümlerle sınanan insanlar var. Kendini topla ve hayata karış. O birisi iyi birisi olsa hayatının içine etmezdi. Çıkması gerekiyormuş çıkmış deyip yoluna devam et.
Birisi sana gelip "zamanla geçecek, acı çektikçe olgunlasacaksin daha az acı çekeceksin" dese şu anda gülüp geçersin, ona inanmazsin ama insan zamanla iyilesiyor sanırım.
En azından daha az yara ile devam etmeyi bir şekilde ogreniyorsun
Yapmayı sevdiğin şeyleri hatırla, kendine özel zamanlar geçir, kitap oku sevdiğin müzikleri dinle, film izle, seramik yap, boya yap, koş, spor yap verimli uyu ve temiz beslen kafanı meşgul ederken sana iyi gelmeye başladığını fark edeceğin şeyler yapmaya başla
Asla yalnız kalma çık gez dolaş merak uyandıran kitaplar oku bir hiç uğruna kendini heba etme o insana da sicayim yapacağı iyiliğe de vereceği sevgiye de
İslâmı daha iyi yaşayarak, çokça tefekkür, namaz ve çokça Kur'an okumaları ile yeniden ayağa kalkabilirsiniz. Bu yöntemler müslümanın en büyük arınma ve yenilenme biçimidir.
Zamanla toparlarsin anca. Biraz uzaklaşma imkanın varsa aoldugun yerden ve cevrenden uzaklaş. Sakinleş kafanı dinle. Farklı ortamlara filan gir. Mümkün olduğunca yalnız kalma
Beni de o hale soktular kendimden güç aldım söyle dicem sana senden başka en büyük yardımı yapacak kimse yok kendine değer ve bakım ver
Tek bir kural var yeni birisi girerek hayatına unutma gelen gideni unuttur bu bilinenin aksine değişmez hayatın görünmeyen kanundur
Çok basit ula verilmiş sadakam varmış daha kötüsünü düşünüp şükür edeceksin olduğun yerden tekrar ayağa kalkacaksın ula olay budur da
Haklısın canım. Bu bir süreç. Zaman, en iyi ilaçtır.. 🍀
Çok geçmiş olsun. Sana en iyisi bir dost lazım bir arkadaş. Senin yanında olacak biri.
Zamanla geri kazarnısın ilk kabullenmen lazım
Yaşananları
Hayat nedir diye düşün. Kendinden başka hiçbir şeyin olmadığını anlayacaksın.
Çok zor gelir bir daha eskisi gibi olman imkansız maalesef bir kere kimseyi sevemezsin bir daha
o yokkende senin bir hayatın vardı o gittikten sonrada aynı şekilde devam etmelisin. hayatta hiç kimseye ve hiçbir şeye bağlı kalma günün sonunda yalnız kalıcaksın ne kadar zor görünsede bu düşünceyle yaşayınca çokta zor olmuyor
birinin sana hayat enerjini kaybettirtecek kadar üzerinde etkisi olmasına izin verme hicbir sey şenden önemli degil. Kafanı dagıtacak seyler yap spora git kitap oku arkadaslarınla eglen. Zamanla kendine gelirsin
Tam olarak beni anlattın. Ne hakkı vardı geldi hayatımın içine etti. Ondan başkası itici geliyor sevemiyorum kimseyi.
Ciğeri beş para etmez sokak * hayatınızı heder ediyorsunuz. Bu andaval hareketi nasıl yapıyorsunuz Hiç anlamıyorum
Aslinda hayatina bu sekilde girmesinin sebebi eski benliginin degismesi gerekiyor oldugu yani sen bir ust versiyone gec diye geldi.
Hiç kimse enerjini sömürmesin seni senden iyi kimse tanımıyo, önemseme ve önüne bak. Seni üzenin aslında seni değil seni tanımadığı seni üzdüğünü düşün ve yola devam et.
Aynısını yaşıyorum...
Ayriliktan sonra mahvoldu hayatim
Getirden sipariş ver gelir
Hayatındaki herşeyi elinden geldigi kadar degiştir yenilenerek başla
Kendi yolunu tekrar çizeceksin, yasını tut ve bırak geçmişi. Hatalarından ders çıkar ve sınırlarını tekrar belirle
Böyle şeylerin tek çaresi zaman, zor da olsa hobi edinmeye çalış boş durdukça onu düşünüp boşuna kendine yazık etme.
Eski olanları atarsan heryerden anılarda dahil kendime muhakkak geleceksin
Kayıp ilanı veril bulalim
Ama sen çok komiksin
Ayrıl baris olmuyor işte neyi zorluyorsun ki
Ayrıl ve yükleri at üstünden
bekle birisi girer düzeltir
İstemiyorum kimseyi
Çoğu insan öyle psikologla görüş
Kendinize biraz zaman tanıyın
Benim ruhumu bile çaldılar
Hayatındaki gereksizleri de kaybederek
Tutunacak bir şey ara
Zamanla toparlanırsın 😂😂
VALA BEN yeni birini buldum beni canlandirdi bana şifa oldu asıkta oldum sanirrim
Ben de kaybettim ama erkek yüzünden değil
Zamana bırakmaktan başka çare ve çözüm yok
Bende
Zamana bırak :( düzelir her şey
Spor yapmak her zaman en iyi yoldur
Yeni aşklara yelken aç öyleyse
O kadar da değil
Kim girdi naptı anlat bakim
İfade edemiyorum
Nasıl yani ne oldu ne konuştunuz ki böyle oldu kaç gün konuştunuz
Bir yıl ayril barış
Anladım
Çivi çiviyi söker dhsh
olur öyle şeyler burcu neydi
Hayatın merkezi yaptıysan normal dır
Giden geri kolay kolay gelmiyor
@Sandığımgibideğil birini bulamazlarsa sadece geri dönerler
@TouchOfPleasure hayat enerjisinden bahsettim giden gitsin yoksa bizene
Orası öyle tabiki giden gitsin de ama yinede yeniden severek enerjiyi tekrar alabilir insanlar
@TouchOfPleasure israrla neden istek atiyorsun?
Demekki bir şey demek istiyorum ama yinede kızıyor isen özür dilerim
Aynı ben bende enerjımın kazanamıyrum
Meşguliyet
Kendimi gördüm sende
Yeniden severek
manıta yap
Bende öyleyim çözümünü bende arıyorum
Kazanma boş ver
Bırak kalsın
Yeni bir sayfa aç
Yeni birisini bularak sni yasayarak
Ayvayi yedin
gecelere ak gülüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gözlerindeki o yorgunluğu ve hissettiğin derin kırgınlığı çok iyi anlıyorum. Biri gelip dengeni bozduğunda, kendi öz enerjini onunla birlikte kaybetmiş gibi hissetmen çok insani. Ancak o eski benliğin kaybolmadı, sadece yaşadığın duygusal yükün altında biraz gizlendi. Şimdi odağını başkalarından çekip yavaşça kendine dönme zamanı. Bugün kendi iyi oluşun için küçücük de olsa tek bir adım atacak olsan, bu ne olurdu? 🧠✨