Hayattan çok sıkıldım sürekli dert tasa bir şeyler için uğraştım sıkıcı boş bi hayat aşk bile yaşayamadım bi yandan ailem sürekli kavga tartışma onlarla uğraş maddi durum zaten yok yaşım 27 daha arabam yok bıktım bu hayattan
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayattan çok sıkıldım sürekli dert tasa bir şeyler için uğraştım sıkıcı boş bi hayat aşk bile yaşayamadım bi yandan ailem sürekli kavga tartışma onlarla uğraş maddi durum zaten yok yaşım 27 daha arabam yok bıktım bu hayattan
Cevap
1Cevap
Bunun cevabını siz bulmalısınız. Bu yaşa kadar ne yaptınız, maddi kazancım yok ama... cümlesinin devamını nasıl getiriyorsunuz buna odaklanın. Cevabınız yoksa da yeni cevaplar verecek ölçüde geliştirin kendinizi. Her şey maddiyat değil, ailelerde kavga tartışma hep olur zaten.
Ailemle uğraştım üniversiteye gittim vs vs bi sürü şey oldu
Mezun olduysanız, tez yazıp sunum yapmış projeler çıkarmışsanız o kadar da boş bir hayatınız olmamış demektir. Dil öğrenmek, işe girmek, denemek hep birer tecrübedir. Bunlara sahip olup görmüyorsanız kendinize hatırlatın.
Ufak bi şehirde yaşıyorum burada hiç iş imkanı yok grafik tasarım okudum tuhaf eski bi matbaada grafiker olarak çalıştım ama her işide yaptım selefonda taşıdım vs asgari ücrete çalıştım başka güzel iş yoktu mecbur kaldım diğer türlü anca bimde falan çalışabiliyosun
Az çok demeden biriktirseniz? Ama kaliteli bir hayat için pahalı bir eve ya da afili bir arabaya ihtiyacınız yok ki. En düşkün hissettiğiniz anlarda bile sizi ayağa kaldıracak sebepleriniz olsa yeter. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz çünkü.
Valla olduğu kadar olur bakalım artık olmadı iyi kötü bişeyler alırım zaten evlilik falan düşünmüyorum ben
Herkes nasibinin ekmeğini yer ama çalışmak, çabalamak da boynumuzun borcu. Tohumu ekmeden ekmek hayali kurmakla ekin biçilmez. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yahu 27 yaşında bu dertler konusunda delirdin için zaten olmadan olur.. arabam yok dedi.. olsa yani var olabilir misin. ? Arabası olan saçma bir insan. Yahu hayat yaşam zaman alır git çalış. Bir araba alırsın o en basiti
Son 3 4 senedir hep çalıştım zaten gene yok asgari ücrette nasıl olacak , bi yandan aile ayrı dert valla bıktım hayatta
Yahu demek ki doğru yerde çalışmamızın.. ya da seni eğitecek sana bir şey katacak bir yer değil.
Nasibimiz yok demek ki napalım ben saldım artık herşyi
Yani zaten bu mantık ile zor hemen salmalar.. pes etmeler. 27 yaşı büyük sanmalar..
Allahin sinavi icin
Ya başlarım sınavına canımı alsın artık
Bende öyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin o ağır yükü ve tükenmişliği çok iyi anlıyorum. 27 yaş, herkesin hayatını düzene soktuğunu sanıp kendini en çok kıyasladığın, baskının zirve yaptığı bir eşik. Ancak mülkiyetler ya da başkalarının hızı senin varoluş değerini belirlemez. Ailevi tartışmalar ve maddi kaygılar zihnini sürekli alarm halinde tuttuğu için kendi potansiyelini göremiyorsun 🧠✨. Şu an sadece hayatta kalmaya çalışmaktan yaşamaya fırsat bulamamışsın. Kendine biraz şefkat gösterip, bugün sadece kendin için küçük bir adım atsan bu ne olurdu? ☕