Ben niye varım?

ya her gün soruyom kendime niye varım bu zamana kadar hep dışlandim dalga geçilen oldum okulda hep ben oldum kimse olmadı piskologa gittim anksiyete raporu verdi yendimii bilmiyom galiba yenemedim hep ilaç verdi ilesmedim sadece sakinleştirdi niye beni küçük goruyolardi niye dalga geçiyorlardı ben ne zaman merhaba desem uzaklasiyolardi kendime bakım yaptım ne bilim düzgün davranmaya çalıştım yanlarına gitigimde benim konusmamla herseyimle dalga geciyolardi ya ne var bende bukadar utangacim diye biraz anksiyetem var diye niye dışlandim dalga geçildim her eve geldiğimde kendimi eksik hissetmek zorundamiydim hep kendimi dünyanın en yeteneksizi eksiği gibi hisetim şimdi okulum bitti ama bunlar çok koyuyor bana yemin ederim kendimi çok kötü hissediyorum sizce sorun bendemi herkes hakli ve ben mi haksizim soylermisiniz bana sizce gerçekten ben çok mu degersizim beni ezmelerini hakettimi kendimi bazen tutamayip savundugum oluyordu öyle bı küfür ettim ki o günleri hatırlıyorum da ohhh iyi ki yaptım içimin buzları eridi ya bukadar mi kötüyüm mesela bı derste iyiydim arkdsm bana dedi ki bu kız bu hale beni geçerse biz ne yaparız ne var lan halimde diyemedim sustum hoca vardı onun orada ağzına birtane yapıştırmam gerekti ama sustum sizce çevrede mi sorun var yoksa bende mii?

Ben niye varım?