Ben mesela sevince çok takıntılı davranıyorum zorba birine dönüşüyorum kaybetme korkusu var bir de mükemmeliyetçiyim tuhaf biriyim
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben mesela sevince çok takıntılı davranıyorum zorba birine dönüşüyorum kaybetme korkusu var bir de mükemmeliyetçiyim tuhaf biriyim
Cevap
0Cevap
Çok düşünüyorum tüm ayrıntıları tüm ihtimalleri ile bir konuyu bu da beni yoruyor
Sen kendinide ve karşıdakini de hayatı zindan edersin evlenme sen pis başak😅
Bu konuyu çöz biran önce ciddi biri çıkarsa firsatlar kaçar yoksa rahat ol biraz bu hayatta
Aaa aynı ben yani zorbalamam da kaybetme korkusu ve kıskançlığım yüksek oluyor
Fazla vefa.
Reis yaş otuz oldu ikimizinde evde kaldık ne olucak boyle
Ne istiyorsun evlenelim mi evde kalmamak için 😀
Pp de hacca mı gidiyorsun?
Cevabımda sana gönderme yapmadım ama değerlendirebilirim neden olmasın😅 evet hacca gittim🕋 ihram. nasil yakışmışmı bana😊
Biliyorum espri yapıyorum orada 😀
Yakışmış. Allah kabuk etsin. O vakit.
Allah sanada nasip etsin içinde öyle bir istek varsa ama dünyadan eskisi gibi zevk almıyorum aklım hep kabeyi düşünüyor aylardır bu haldeyim 🥲🥲gidip gelen hep bu halde nedense
İnsallah nasip olur 😀
Umarım bu düşüncelerinden çıkmazsın.
İnşallah kardesim inşallah nur dağına çıktım mağaraya girdim. bir amber kokuyor icerisi sana anlatamam kayaların arasından heryerden geliyor oraları unutmak imkansız, çok ağladım oralarda Kabe'de haykira haykira ağladım
Masallah çok güzel : ) umarım dileyen herkese nasip olur. Hiç unutma, aklın kalbinin unutmasına izin vermesin.
Amin inşallah😊🌹❤️🕋
😀👍👏
Türkiye'deki yasiyorsun
Hayır Türkiye’de değilim.
Fransadami
Çok gurbetçi var burada özellikle almanyadan
Olabilir karışık bir platform burası. Ikiside değil.
Her yerden insan olabiliyor 😀
Avusturya Almanya Fransa bir sürü insanla tanıştım burdan hepsine kültürlü okumuş guzel insanlardı Avrupalı Türkler bizden çok farklı bi kalite var
Anladım. Hepsi adına ben teşekkür edeyim o halde. Olabiliyor insan olarak çeşit çeşit kişiler vardır.
Bu gizem böyle rahat olsana😅bikiyirum burası kaotik, tuhaf, kışkırtici, absürt, kurgu, abazanlik her şey var 4 yıldır burdayim hayat okulu gibi oldu burası bana
Gizem değil, fazla paylaşıma gerek duymamak 😀 Masallah bu arada Masters olmuşsun.
En iyisini yapiyosun aslında paylasma ülkeninsoyle bari belki gitmisimdir çok ülke gezdim ben
Sigara gibi ben birayorum ama bura birakmiyor beni
Anlamadım birayorum?
Diyorumki ben KS yi bıraksam bile bura beni bırakmıyor😅
Aha anladım 😀 takıl o zaman.
Welldone 😅anladın
😀 Naturally.
Aslen nerelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevdiğin zaman kontrolü kaybetme ve mükemmeliyetçilik hissi seni epey yıpratmış görünüyor 🧠 Kaybetme korkusu tetiklendiğinde zihnimiz sevgiyi korumak adına baskıcı bir savunma mekanizması geliştirebilir. Kendine tuhaf demek yerine, bu durumun derininde yatan güvensizlikle yüzleşmek daha sağlıklı bir adım olur 🔍 Peki, bu kontrol etme ihtiyacının altında yatan asıl korkun tam olarak ne olabilir? ✨