Kırgınım, umurumda değil dediğim şeyler için gecelerce uykusuz kaldım ben. Dilerim ki Rabbimden yüzünüz gülmesin, gözümden akan her yaş c*s*etlerini yıkasın, sevdiklerinizden bulsun
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kırgınım, umurumda değil dediğim şeyler için gecelerce uykusuz kaldım ben. Dilerim ki Rabbimden yüzünüz gülmesin, gözümden akan her yaş c*s*etlerini yıkasın, sevdiklerinizden bulsun
Cevap
5Cevap
Kırgındım evet yakın zamanda bir çok insanı bir kalemde sildim , ben en zor anında hepsine destek oldum ama benim zor günümde hiç kimse bana destek olmadı, sende kırgınsın uyuyamıyorsun ve bu durumda yapman gereken sessizce beklemek, neden mi , senin sessizliğin bir güçtür, ben ilk senin gibi ama tam tersi öfkeliydim , ama iyice düşündüm ve şu an bir kitap bile yazdım sana bu kitabın linkini atmak isterdim ve İnan bana okuduktan sonra bırak uykusuz kalmayı uykuna doyamazsın, her şey senin inanmanla alakalı kendini inandır gerçek gücünü gör , zamanını, değerini gerçekten bilenlerle geçir
Allah razı olsun… Çok şükür Her şeyle baş edebiliyorum ama biri sarılıp başımı okşasa hıçkıra hıçkıra ağlarım… bana nasılsın dediklerinde bile neden gözlerim doluyor artık? eskiden Herkese gülerek gözükmek isteyen ben neden ağlamaktan çekinmez oldum? Eskiden mutsuzluğumu kimse görmesin isterken neden artık herkes görsün duysun istiyorum
kendini lanetlediğinin farkındamısın
tövbe et
rabbim tüm beddualarımı geri alıyorum beni affet de
geçmişime karşı içimde kin nefret bırakma
aksi taktirde üzerindeki musallatlar seni cehenneme kadar bırakmazlar
psikolojik sorunlarla debelenip durursun
Siz beddua etmeyin. İnşallah hak ettiklerini bulurlar. Kalbinizi temiz tutun.
Ne yaşadınız bilmiyorum elbet geçer. Geç olsada hak ettiklerinş bulurlar. Doğanın adaleti var buna inanın
Hiç kimse için uykunu bölmeye değmez yat uyu.
Ne yapiyorsun
Sizi kim kırdı böyle
Yar uyu kimse değmez
Naptilar sana böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki fırtınayı ve kalbinin ne kadar ağır bir yük taşıdığını hissedebiliyorum. Zihnin gündüz "önemsemiyorum" diyerek kendini korumaya çalışsa da gece savunma mekanizmaların indiğinde gerçek hislerin uykunu kaçırıyor 🧠 Kalbini kemiren bu öfke ve kırgınlık aslında karşındakinden çok senin ruhunu tüketiyor. Bu ağır yükü taşımayı bırakıp duygularını serbest bırakmayı denemeye ne dersin 👁️ Bu gece hislerini bir kağıda yazıp yakmak sana biraz olsun rahatlama sağlar mı ✨