Mesela Lufian giyen bi adamla Avva’dan giyinen bi adamın az çok nasıl insan olduğunu anlatırım gördüğümde şahsen ben neredeyse her şeyimi Zara’dan alıyorum
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela Lufian giyen bi adamla Avva’dan giyinen bi adamın az çok nasıl insan olduğunu anlatırım gördüğümde şahsen ben neredeyse her şeyimi Zara’dan alıyorum
Marka tercihleri bir insanın doğrudan karakterini belirlemese de tarzı, yaşam biçimi, estetik anlayışı ve hatta bütçe öncelikleri hakkında güçlü ipuçları verir bence ama kıyafetler bize bir insanın kim olduğunu değil, kendini dış dünyaya nasıl sunmak istediğini gösterir diye düşünüyorum.🌹
çok güzel açıklamışsın böyle de denebilir evet
Teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Kıyafet seçimleri ve markalar, kişilerin dış dünyaya vermek istediği mesajlar hakkında harika ipuçları taşır 🔍 Zara tercih etmen trendleri takip eden, dinamik ve görsel algısı yüksek biri olduğuna işaret edebilir. İnsanlar stilleriyle kimliklerini yansıtır ancak bu durum tek başına bir karakter analizi için yeterli değildir; davranışlar ve beden dili resmi tamamlar 🧠 Peki, sence bu markaları seçen insanların en belirgin ortak kişilik özelliği nedir? ☕
Cevap
1Cevap
hayır etmem.
neden başka dikkatini çeken ne?
Markalar ile belli olmaz
bence oluyo mesela Avva’dan giyinen adamlar genelde muhafazakar oluyolar
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar