Kpssye girmek bile istemiyorum ne düşünüyorsunuz?

Her şeyden yoruldum, tükendim. Hiçbir konuda yüzüm gülmedi ne işim var ne beni seven tek kişi bile yok. Aile sevgisi hiç görmedim. Sevgisizlikten ağlamaktan da yoruldum her şeyi kendim halletmekten de yoruldum. Evde huzur vermiyorlar her şeye laf ediyorlar ağlıyorum. Mesela odamdan çıktım mutfağa elimi yıkamaya gidiyorum ona bile laf ediyor elimde pis bir şey bile yok. Tezgâha su sıçrıyor lavaboda yıkasana diye kızıyor sonra babamla lafımı ediyorlar uzunca bu konudan dolayı bu nasıl kindir her şey batıyor. Maddi gücüm olsa evde durmam. Bu şekilde de yaşayamıyorum o kadar enerjimi alıyorlar ki. Hayata tutunmaya sebep veya bir destek bile yok. Akraba fesatlar gelip her şeyini eleştiriyorlar elimdeki 3 kr bile batıyor babana ver tüm paranı diyorlar. Ben markette çalıştım biriktirdim o parayı 1 yıl çalışırım derse evde diye. Ama o para 1 yıl yetmez bu seneki KPSS'ye de çalışamadım biraz işe gittiğimden biraz da psikolojik olarak mümkün olmadı bu ailede ve mümkün olmayacak kaldıramıyorum çok zor geliyor hiçbir şey yapamıyorum. İşe gireceğim iş yerindekiler ayrı sıkıntı olacak ama girmek zorundayım ailem maddi destekleri yok. Onlar para vermiyor diye ben çalışmak zorunda kaldım sınava çalışmam gerekirken işe gittim bir de akrabalr gelmiş tüm paranı babana vereceksin ne alacaksan babandan ne alacağını söyleyerek her markete gidişinde tek tek para isteyeceksin diyor her şeye laf ediyorlar iyice delirtiyorlar. Her şeyden bıktım yoruldum. Kem gözlüler ofis kursuna gidiyordum laf ettiler ne gereksiz gitme diye. Ertesi gün hocayla alakalı olumsuz bir olay yaşayıp bırakmak zorunda kaldım. Şu an çalışamadığımdan KPSS'ye bile girmek istemiyorum bir sonucu olmayacak biliyorum yetmiş bile yetmiş bile alamam bence çalışamadım çünkü. Saldım her şeyi. Sonu yok bu yolun asgari ücrete çalışıp nereye kadar bu aileye katlanacağım psikolojim altüst sürekli i*thar düşünüyorum. Kitapların yüzüne bakacak enerjide psikolojide yok bu evde zaten maddi manevi hiçbir destek de yok sadece sıkıntı veriyorlar. Sonsuz çıkmaz bir yol?
Kpssye girmek bile istemiyorum ne düşünüyorsunuz?