Usta birliğine gitmek istemiyorum?

merhaba arkadaşlar 70 gün acemilik yaptım saçım beyazladı 10 kilodan fazla verdim askerlik nasıl bir şey askeri sikiyorlar 300 insanın arasında koyun gibi gidip gelmekten kanser oldum 7 gün dağıtım izni dediler tam dedim 3 gün KTM beklettiler çamaşır makinası yoktu koca koca elbiseleri elimizle yıkıyorduk çoramlarımızdan tutun iç çamaşırına kadar elimizle yıkıyorduk asıl sorun.

eve gelince annem halimi gördü perişan oldu askerde başıma gelenleri anlatmadım rahat rahat dedim aileme yalan söyledim Telefon yasak müzik yok sim kartı yasak kavga etmek yasak en kötü tarafı.

1.60 cocuk gibi adamlar sana artislik yapıyor sırana giriyorlar geceleri koğuşlarda konuşmalar çorap kokuları nasıl bir yere düştüm dedim kendi kendime askerliği çok farklı düşünmüştüm anne küfür eden komutana kimse bir şey diyemiyor Kastamonu 5 inci jandarma eğitim alay komutanlığı komutanın adı "Akın Sarı"

bumu dedim askerlik kendi kendime benim annemin bir tek gözyaşına bedel değil hastalıktan ölüyorum komutan bayılmadan yanıma gelmeyin diyor pazar günü usta birliğine katılmam gerek gitmek istemiyorum ellerimde yüzümde karın bölgem ve sırtımda full sivilce kaşındı var ne yapmam gerek

Sizden ricam yorum yapmadan biraz beni kendi yerinize koyun
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Usta birliğine gitmek istemiyorum?