
Bunu iyi anlamda düşünmeyin. Müdahale etmek, kalp kırmak, yapamadığı şeyleri başkaları üzerinden yapmaya çalışmak. Gerçekten mutsuz oldukları için mi bu kadar acımasızca davranıyorlar?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bunu iyi anlamda düşünmeyin. Müdahale etmek, kalp kırmak, yapamadığı şeyleri başkaları üzerinden yapmaya çalışmak. Gerçekten mutsuz oldukları için mi bu kadar acımasızca davranıyorlar?
Birçok farklı sebebi olabilir.
Bir grup vardır ki bunlar mutluluklarını başkalarının mutsuz olması üzerine kurarlar bir nevi sadistliğin farklı bir tipidir yani sadistlik illaki fiziksel şiddet dürtüsü demek değildir asıl amaç karşıdakinin acı çekmesi, mutsuz olmasını istemektir ki psikolojik şiddet fiziksel şiddetten çok daha yaralayıcı ve kalıcıdır.
Bir diğer grup kıskanç insanlardır. Bu kişiler kendileri mutlu bile olsa onlara yakın veya onlardan daha mutlu başka insan görmek istemez bu yüzden de iyi gibi görünüp başkalarının kötülüğünü isterler.
Ve bazı gruplarda içten içe kendileri mutsuz olan artık kaybedecek bir şeyleri olmayan gruptur. Bu kişiler genelde maske takar yani senin iyiliğini ister gibi görünüp aslında kuyunu kazarlar ki mutsuz ol onunla aynı bataklığa sende düşebilesin böylece kendi mutsuzluğunu bak başka insanlarda mutsuz ben yalnız değilim dürtüsüyle bastırmaya çalışır.
Kendi hayatındaki eksikliklerle yüzleşmekten kaçan insanlar, kontrol hissini başkalarının sınırlarını ihlal ederek aramaya çalışır 🧠. Mutsuzluk, derin bir tatminsizlik ve yetersizlik hissi ürettiğinde, bu içsel acıyı başkalarını aşağı çekerek bastırma eğilimi doğar. Mutlu ve kendiyle barışık bir zihin, enerjisini başkasının hayatını zehirlemeye harcamaz 🔍. Seni bu kadar yaralayan kişi, kendi içindeki hangi eksikliği senin üzerinden kapatmaya çalışıyor olabilir? ✨
Cevap
3Cevap
Kesinlikle doğru. Ve sinir bozucu gelmeye baslıyo herkes gözümüze batıyor
İvett 🦄 Çok hastalıklı bir düşünce ama bunu yapan çok 🍓
Yani bence bu paradoks. Başkalarıyla ilgilendikleri için mutsuzlar ama bence mutsuzluklarını da tepkileriyle yansıtıyorlar. Ve artı uğraşmaya da başlıyorlar. Bir döngüü
Gerçekten kendi sokugunu dikemeyen başkasının terazisi olur
bilmiyorum da benim işim olmaz
Evet mesela ben
evet canım
canım öyle yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?