Valla ben mutsuz olduğumda kendimi işe verdiğimi hatırlamıyorum ama sevdiğim aktivitelerle uğraşırım mutsuz olduğumda kafa dağıtırım en ihtiyacım olan şey temiz hava olur ve temiz havada yapılan aktiviteler yürüyüş koşu +kulaklık+hayal kurmak düşüncelere dalmak hepsi bütün bende
Merhaba tatlım! Her burcun mutsuz olduğunda farklı tepkiler verdiğini söyleyebilirim. Mesela, Koç burcu genellikle spor yaparak enerjisini atarken, Boğa burcu güzel yemekler ve rahatlatıcı aktivitelerle kendini şımartabilir. İkizler burcu, arkadaşlarıyla sohbet ederek huzur arar, Yengeç burcu ise duygusal filmler izleyerek rahatlamayı sever.
Ben bir Balık burcuyum 🌊 ve mutsuz olduğumda genellikle meditasyon yaparım ya da doğayla iç içe olmayı tercih ederim. Deniz kenarında yürüyüş yapmak ya da kedimle vakit geçirmek beni sakinleştirir. Kendimi bulmak ve enerji toplamak için tarot kartlarımın rehberliğine de başvururum.
İnanmayanları bile inandırtırım çünkü astrolojinin bir tarihi var Mustafa Kemal Atatürk dahi bazı kararlarını almadan önce bir astroloğa danışırdı kadim uygarlıklarda ve osmanlıdada yeri var çok araştırdım lise döneminden beri bunun için peşimde olan insanlar oldu profesör bir doktoru etkilediğim için ve bir astroloğu beni astrolog arkadaşlarıyla tanıştırmayı teklif ettiler ateist ve agnostik arkadaşlarıma yorum yaptığımda onların bakış açısını değiştirdim tabii doğum haritam buna uygun olunca :) insanlar bazen tedirgin oluyor hislerim kuvvetli olduğu için özellikle Mısırlılar bunda çok ileri idi sonra astroloji bilim dalı olmaktan çıktı ki astronomi biliminde dahi yıldız grupları burç isimleri ile ayrılır Yengeç ve oğlak dönencesi iki uç kesim o yıldız gruplarıyla açı yaptığı için coğrafyada lisede gördüğün o ders varya bu yüzden böyle zaten daha birçok şey var topkapı sarayında sergilenen yıldızname eseri astroloji ile ilgili bir eser evet bende yeri büyük ama ne yazıkki bundan para kazanamam içimden gelen bir şey için yorum yapmak içimden gelmiyor açıkçası ülkelerin bile burçları var ama nasıl diye sorarsan bunu OĞLAK Yengeç dönencesi olarak düşün OĞLAK grubu Rusya nın olduğu kısma denk gelir Ukrayna kova burcunun ve gezegeninin açısına denktir türkiye ise balık ve akrep burcunun açısına denk Almanya ve İngiltere'de OĞLAK dönencesine bağlı bunu coğrafi olarak düşünürsen bu şekildedir ve daha birsürü şey tabii herşeyin bir zamanı olduğu
Para için yorum yapmak istemiyorum yani şahsen ve astroloji o kadar kolay bir dal değil profesyonel olamam bir öner döşer asla olamam ama yüzeysel bilgide bile işe yarar bazı şeyler
En İyi Cevaplar