Kişilik & Karakter Mutsuzken, etrafınızdaki mutlu insanlar sinirlerinizi bozuyor mu? _kirpapatyasi__ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben depresyonun dibinde boğulurken, herkes ne kadar da mutlu! geberin gülmekten emi. Güncellemeler+1 yıl @canerozkum thanks🙏 Mutsuzken, etrafınızdaki mutlu insanlar sinirlerinizi bozuyor mu? Cevapla Gebelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Bazen evet ama mutluluklarını göze sokmaya çalışan insanlara sinir oluyorum. yani tamam mutlusun da bunu dünyaya duyurmak zorunda değilsin gibi 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl evet herkes neden bu kadar mutlu diyorum onlar da benimle aynı ruh halinde olsun istiyorum 0 0 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Zaman zaman oluyor ama, ben mutluyken onlarda mutsuz olabilir. O yüzden karşı tarafta bana aynı ithamda bulunabilir o yüzden ben bunu pek dogru bulmuyorum :) 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bozmaz aksine mutlu olurum onlar adına , modum yükselir kendim mutlu olurum. Depresyona pek girmem. Depresyon kısa sürer. 0 0 Yorumla
ZorHayalllllll Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Evet ama ben mutsuzum diye herkes mutsuz olmak zorunda değil.. 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Görmüyorum ki kimseyi Kendi kabuğuma çekiliyorum sessizce 0 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sen mutluydun onlar mutsuzken. Böyle düşün birazda. 0 0 Yorumla
ReynaW Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Daha çok üzülmeme sebep oluyor onlar mutlu ben neden mutsuzum diye düşünüyorum ama sinirlenmeme sebep olumuyor 0 0 Yorumla
Aloneperson111 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Mutlu olan eğer ki benim dostum ya da fazla yakınım falansa sinirimi bozar tabi 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç umursamıyorum bile 0 0 Yorumla
bozukbirpusula Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır, o an pek umrumda olmuyorlar. 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bozmuyor, aksine daha iyi hissediyorum. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hiç umrumda değil başka insanlar 0 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Bozuyor bazen yalan yok. 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı. Hayır ama etkiliyor diyelim... 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bazen evet ama mutluluklarını göze sokmaya çalışan insanlara sinir oluyorum. yani tamam mutlusun da bunu dünyaya duyurmak zorunda değilsin gibi
evet herkes neden bu kadar mutlu diyorum onlar da benimle aynı ruh halinde olsun istiyorum
Zaman zaman oluyor ama, ben mutluyken onlarda mutsuz olabilir. O yüzden karşı tarafta bana aynı ithamda bulunabilir o yüzden ben bunu pek dogru bulmuyorum :)
Bozmaz aksine mutlu olurum onlar adına , modum yükselir kendim mutlu olurum. Depresyona pek girmem. Depresyon kısa sürer.
Evet ama ben mutsuzum diye herkes mutsuz olmak zorunda değil..
Görmüyorum ki kimseyi
Kendi kabuğuma çekiliyorum sessizce
Sen mutluydun onlar mutsuzken. Böyle düşün birazda.
Daha çok üzülmeme sebep oluyor onlar mutlu ben neden mutsuzum diye düşünüyorum ama sinirlenmeme sebep olumuyor
Mutlu olan eğer ki benim dostum ya da fazla yakınım falansa sinirimi bozar tabi
Yok ya insanalr mutlu olsun hep
Hiç umursamıyorum bile
Hayır, o an pek umrumda olmuyorlar.
Bozmuyor, aksine daha iyi hissediyorum.
Hiç umrumda değil başka insanlar
Bozuyor bazen yalan yok.
Hayır ama etkiliyor diyelim...
Evet
Evet._.
kolay kolay mutsuz olmam
Hayir