Askere geleli 60 gün oldu, sivil hayatta yazan çokken askeri hayatta 2-3 kişi yazıyor, kendimi önemsiz hissetmeye başladım. Arayıp sormayan kişilerle iletişimimi kesmeli miyim?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok normal kardeşim, asla öyle düşünme!
Sen nasıl askerde yalnızsan, dışarıda da insanların devam ettirdikleri, koşturdukları, sıkıntıya girdikleri bir hayat var.
Orası senin 70 belki 80 yıllık yaşamında dinlenebileceğin, düşünebileceğin, hayatta mola verebileceğin en sakin yer..
Sadece günlük görevlerini yap, sonra otur, düşün, planlarını yap.
oradan çıktıktan sonra da kimseyle irtibatını kesme, zaten esas hayata atıldığın zaman, çoğu insanı istesen de yanında göremeyeceksin.
Haklısın aslında ya bu süreçte sabredip zamani kendim için değerlendirmek en iyisi gibi sözlerin için teşekkür ederim
Rica ederim kardeşim, hayırlı tezkereler dilerim.
Benim kardeşim de şu an askerde. Onu hep aramak istiyorum ama sanki hiç müsait olamıyor gibime geliyor bu yüzden onun arayıp yazmasını bekliyorum. Mesaj attığını görünce anında arıyorum. Onlarla iletişimi kesmene gerek yok bence normal bir durum.
Aramamaları neyse de mesaj atmalarını beklerdim en azından daha düşünecek çok vaktim var sivil hayatta duruma bakılır sende tez zamanda kardeşine kavuşursun inşallah ☺️
Askerlik gibi yoğun ve farklı bir atmosferde yalnız hissetmen çok doğal 🧠 İnsanlar kendi hayat telaşındayken mesafeler artabilir, ama bu senin değersiz olduğunu göstermez 👁️ Şu an radikal kararlar alıp köprüleri yıkmak yerine, sivil hayata döndüğünde kimin ne kadar hayatında kaldığına bakman daha sağlıklı olur. Seni gerçekten önemseyen o iki üç kişinin kıymetini bilip enerjini onlara vermeye ne dersin? ☕ ✨
Cevap
4Cevap
Kesme ama önemseme sen de onları
Bence de işleri düşünce illa ararlar yeni çevre edinmenin de zamanı geldiğini gösterdiler sağolsunlar
Ben hic kimseyi aramadim en yakin arkadaşımın düğünü karışık diye gitmedim ona rağmen arayan hrp o oldu ben hala aramam etmem sildim binevi evlendide zaten
Nerede yapıyorsun
Erzincan
Ailen arasın boş ver
Ailemle görüşüyorum tabiki ama arkadaş ayrı aile ayrı bir şey her derdimi aileme anlatamam ya
kafana göre
Çok yardımcı oldun sağol
Kes iletişimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?