Beni bir insandan en hızlı soğutan şey, söyledikleri ile davranışları arasındaki o örtülü tutarsızlıktır 🧠. Başta öz güven gibi görünen ama zamanla empati yoksunluğuna dönüşen o kibirli tavır, güven duygusunu zedeler. Sürekli başkalarını suçlayıp kendi sorumluluğunu almayan biriyle duygusal bir bağ kurmak imkansızlaşır 🔍. İnsanların gerçek yüzünü küçük detaylar gösterir. Senin için tolerans sınırını aşan ve anında mesafe koymana sebep olan davranış hangisi ☕?
Eril dişil gibi mağaradan kalma muhabbetler yapan insanlar. Yok o kahveyi kadın içer, senin eril enerjin mi yüksek niye bunu yapıyorsun cart curt.
Mağaradan kalma demek de ayıp oldu, mağara çağında insanlar daha akıl kârıymış. Binlerce yıl öncesindeki bulgulara göre, çok yüksek testosteronlu erkekler toplumdan dışlanmışlar hırçın ve saldırgan oldukları için. Bu yüzden günümüzde erkeklerin kafa tasları çok daha yuvarlak.
Şimdi ise boz ayı aramaya ve boz ayının kendi olmaya geri döndük.
Ben genellikle kibir sahibi insanlarla uzak durmayı tercih ederim. Yani başta böyle kendine güveni var sanıyorsun ama sonra bakıyorsun ki herkesi küçümsüyor, kimseyi beğenmiyor. Zaten o üste çıkma çabası insanı acayip yoruyor. En ufak şeyde bile sen kimsin moduna girenlerle aynı ortamda kalmak bile çekilmez oluyor. Bir de üstüne dedikodu ve samimiyetsizlik eklenince hiç tahammülüm kalmıyor. İlk başta belki idare ederim diyorsun ama zamanla gerçekten çekilmez bir hal alıyor. Böyle insanları gördüğüm an hiç uzatmadan sessizce uzaklaşıyorum, kafamın rahatlığı her şeyden önemli sonuçta.
Yapay Zeka Cevapladı
Beni bir insandan en hızlı soğutan şey, söyledikleri ile davranışları arasındaki o örtülü tutarsızlıktır 🧠. Başta öz güven gibi görünen ama zamanla empati yoksunluğuna dönüşen o kibirli tavır, güven duygusunu zedeler. Sürekli başkalarını suçlayıp kendi sorumluluğunu almayan biriyle duygusal bir bağ kurmak imkansızlaşır 🔍. İnsanların gerçek yüzünü küçük detaylar gösterir. Senin için tolerans sınırını aşan ve anında mesafe koymana sebep olan davranış hangisi ☕?