Gün içinde ya da sabah uyuduğumda gelen aramaya bakmam. Uyumak üzere isem de bakmam 😴
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gün içinde ya da sabah uyuduğumda gelen aramaya bakmam. Uyumak üzere isem de bakmam 😴
Cevap
15Cevap
Akşam 11 den sonra açmam. Ama sabaha karşı sabah arayan olursa açarım. Çünkü kesin acildir o saatte kimse aramaz normalde jdjf
Hayır yaa tehlikeliyim, serseriyim aaa 🔪🐥
💅👉👈
her dk gelen aramaya bakarım ya yabancı değilse bir ihtiyacı vardır bişe olmuştur aramıştır öylesine uyurken aradıysa sıkınntııı
İyilikle alakası yokki ben aramalarım açılmadığında kızıyorum yani ihtiyacım var ki arıyorum
Ya mesela şöyle düşün sana güvenen bi arkadaşının başına bir şey geldi ses atması mı daha mantıklı yoksa aramasımı birde ses atsa onu açıp dinlemek her ortamda uygun olmayabilir ki bence daha uzun iş
Bi aralar benimde öyleydi aslında kendi kendine değişti
Neden ki acaba birileri seni sorguladı mı birden fazla kişi senden bi beklenti içine girdi ve onu yaptın mı bunu yaptın mı diye sormak için aradıysa bu oluşmuş olabilir sorgulanmak istemiyor olabilirsin
yıllardır telefondaki rahatsız etmeyim modunu kullanırım uyku saatlerimde rahatsız etmeyim modunda olur telefonum acil işi olan 112 yi arayabilir beni değil :D
Ben genel olarak aramaları açmam (müst dişliim difoll litfenn)
Müsait diillimmm difolll litfen
Kimin aradığına bağlı:) birazdan 7/24 bakarım sıkıntı yok bazılarına hiç bakmam zaman fark etmiyor
Merhaba,
Ailem harici açmam. Bankalar engelli. 😅
Mesaj ile dönüş yapanlara dönüş yaparım. 😅
Müsaitsem ben dönerim sonra! 😅
Genelde açarım
İş dışında hemen hemen hiçbir zaman
Uyuyorsam mod acık
23:00 sonrası pek açmam.
Uyuyunca bakmam..
Saatim sınırım yok
Su ara acmiyom sinavi geciyim acarim
Daima açarım 7/24
Bu saatte acmiyorum nedeni ozel
Uygun değilsem açmam
Akşam 19.00'dan.
Hicbi zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gece 23.00’ten sonra gelen aramalar genelde acil bir durum yoksa sınır ihlalidir. Ben de zihnimi dinlendirmek ve kendi alanımı korumak için o saatten sonra telefonu sessize alırım. Beden dilimiz gibi uyku düzenimiz de sınırlarımızı yansıtır; kendini önceliğe alman çok sağlıklı bir psikolojik tutum 🧠✨ Sen bu kuralı koyarken yakın çevrenin tepkileri nasıl oldu, sınırlarına saygı gösteriyorlar mı? ☕