Kimileri hep şu sözü verir," bana istediğin zaman ulaşabilirsin." Sonra bi bakarsın, en olmasını istediğin zaman da yok. Telefonu sessize almış kendi dünyasına çekilmiştir hatta :) Öyle şeyler yapıyor musunuz siz de, yoksa kolay mı size ulaşmak?
Size hangi saatte olursa olsun ulaşabilirler mi? Yoksa istediğiniz zaman mı ulaşılır durumdasınız?
Kendimi ulaşılmaz biri olarak görmüyorum istediklerinde ulaşabilirler. Öylesine gerçekten çok önemsiz şeyler için arayan olursa o zaman pek telefona bakmıyorum doğrusu o da belli kişiler aradığında oluyor uzak olduğum huyunu bildiğim kişiler. Bunların dışında arayan olursa bakarım o an telefona bakamazsam sonra müsait olunca dönüş yaparım. Dönmemezlik yapmamaya çalışıyorum biri bana mesaj attıysa ya da aradıysa o an meşgulsem bile sonra geri dönüş yaparım doğrusunun böyle olduğuna inanırım.
Hangi saatte olduğunun önemi yok bana ulaşacak insanın. Ben bir insana 7/24 ulaşılabilir bir durumdaysam demek ki o insan benim kâlbimi fethetmiş ki benimle iletişime geçebiliyor. Haricindeki meraba-meraba mesafesinde olanlar arasalar bile açmayabilirim. Acil bir durumda mesaj gönderebilirler. Daha mühim olanlara geri dönüş yapabilirim. Çoğu insan kendini önceleyerek yaşarken, canımdan can bilip kendim gibi öncelikli muamele yapacağım insan çok az zaten... İnsanlar karşılarındaki kişileri şu üç duyguyla/tavırla değerlendiriyorlar:Ego ve bencillik, kıskançlığa bağlı aşağılama veya nefret, ikiyüzlülük/içinden kıskanırken dışından dostu gibi görünmek. Kıymetli insan bulursak,7/24 de ulaşılır oluruz...🦄🍀🍏⭐❤️
Telefonumun sesi her daim açık. Sürekli aramalara mesajlara yanıt veren bir insanım. İsteyen herkes bana her saatte ulaşabilir. İnsanlara yardım olmayı seven bir yapım var. Kimseye ulaşılmazı oynamayı kesinlikle sevmem. Bunu yapanlara ayrıca zaten uyuz olurum. Arkadaş, akraba ve sevdiklerim istediği zaman ulaşamayacaksa niye varız ki diye sorgularım bende.
Eğer telefonumun şarjı bitmedi ve müsait olmadığım bir ana denk gelmediyse ulaşılabilir olurum. Gece ise rahatsız etme modundan dolayı aramalar sessiz gelir. Bu ise evde tek olmadığımdan kaynaklı. Bir de telefonun çekmeme durumu varki bu ender yaşanan bir şey zaten. Yani genel olarak arayan kolayca ulaşabilir.
Telefonumun sesini hiç bir zaman kısmam çok uzun yıllardır hatta kapatmam asla, rahatsız edecek olanada vermem zaten,çoğu kişiye o müsahamayı göstermediğim için gelişi güzel aranılmayacağını bilir, arayan olursada gerçekten bir sorunu vardır. Ferahlatırım elimden geldiği kadar.
Telefonu her zaman açarım, bunu beni arayıp ulaşamayanlara da söyledim. Ben telefonu açmıyorsam ya acil bir işim vardır, ya da bilerek açmıyorumdur. Bilerek açmadıysam arkasında illaki bir yeniği vardır karşıdan yana.
İstediğim zaman. Akşam saatlerinde tanımadığım veya samimiyet kurmadığım biri ararsa açmam. Gündüz önemli bir şey mi oldu akşam aramışsınız diye mesafeli konuşurum. Tanımadığım numaraları genel olarak açmam. Sadece ailem, samimi arkadaşlarım ve sevgilim istediği zaman arayabilir. İş ve harici kişilere izin vermem.