İşsizim, sevgilim yok, evde yük gibi hissediyorum; KPSS, aile baskısı ve gelecek kaygısıyla nasıl başa çıkılır?

Dertleşmeye geldim
Adımız villada oturuyor ama babam pazarcı, tekstil ürünleri satıyor. annemle cumartesi, pazar, pazartesi şehir dışına gidip orada tezgah açıp geliyorlar. 5 saat gidiyor 5 saat geliyor, arabada uyuyorlar. İyi kazanıyorlar ama giderleri o kadar fazla ki anlatamam, bir anlamı kalmıyor. Ürünleri indirip bindirmesi o kadar zor ki anlatamam. Babam 66'lı, annem 74'lü

Evde 5 kişinin karnı doymalı, dağınıklığı toplanmalı. Evde de annem bahçeyle ilgileniyorsa ben de anca mutfakla ilgilenip alt katı temizliyorum, odama asla yetişemiyorum.

KPSS çalışsam desem ön lisans 2 senede bir, ben matematiğin temeli bile yok, denklem çözmeyi bile unutmuşumdur, evde ders çalışamıyorum evden de çıkamıyorum. Ben olmasam ev zaten pasaklı ama ben olmasam ev çöp eve döner.

Benim içimi sızlatan şey bu değil, eskiden 22 yaşındaydım bir şekilde hallolur falan, 23, 24, 25 ...
Hala yerimde sayıyorum hiç bir şey olmadım BU HAFTA ABİMİN 3 ARKADAŞININ BABASI ÖLDÜ CENAZESİNE GİTTİ. Benim babam da 59 yaşında, hep iyiler ölüyo, kötüye bir şey olmuyo, ya ölürse biz ne yapıcaz.

Herkes her şeyini halletti bense eşimi bulamadım, işimi bulamadım, annem ordan sesleniyor, odamdaki masayı toplamaya acizsin falan diyo, kız kardeşimle kıyaslama yapıyor, o kız buldu etti çabaladı diyo
İşsizim, sevgilim yok, evde yük gibi hissediyorum; KPSS, aile baskısı ve gelecek kaygısıyla nasıl başa çıkılır?