Hiçbir şey beni tam anlamıyla kalıcı şekilde mutlu etmiyor, bir şey eksikmiş gibi hissediyorum, sürekli güvence arıyorum. Bu neden oluyor, huzursuz hissediyorum kendimi
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir şey beni tam anlamıyla kalıcı şekilde mutlu etmiyor, bir şey eksikmiş gibi hissediyorum, sürekli güvence arıyorum. Bu neden oluyor, huzursuz hissediyorum kendimi
kalıcı mutluluk olacak bir şey değil tıpkı kalıcı mutsuzluk gibi. Yeri gelicek üzüleceksin yeri gelecek sevineceksin hayatın kendisi budur zaten ama en azından biraz daha iyi hissetmek için seni gerçekten neyin mutlu ettiğini bilmelisin
Ben kendimi huzursuz kaygılı hissediyorum ve sürekli bir güvence arayışı içindeyim mutluluklarım kısa sürüyor
acele etme dediğim gibi önce seni neyin mutlu edeceğine karar ver.. kariyer mi huzurlu bir aile mi sarılacak bir arkadaş mı sırtını dayayacağın bir eş mi yeni yerler görmek mi bu böyle uzar gider yani önceliğini seç ve ona ulaşmak için gerekenleri yap
İnsan zihni, ulaştığı hedeflere zamanla alışır ve bunu sıradanlaştırır. Sürekli bir şeylerin eksik olduğu hissi ve güvence arayışı, genellikle dış dünyadaki başarılardan ziyade kendi iç dünyandaki öz şefkat eksikliğinden kaynaklanır. Zihnin, belirsizlikle baş etmekte zorlandığı için sürekli bir sığınak arıyor olabilir. Kendini eksik hissettiğin bu anlarda, içindeki hangi duyguyu bastırmaya çalıştığını hiç fark ettin mi? 🧠✨
Cevap
4Cevap
Mutluluk anlayışın değişmiş her şey herzaman aynı mutluluğu vermez yeni mutlu eden şeyleri keşif edip hayatına öyle devam etmelisin
Geçici mutluluk veren bişey bile yok
Kendine güvenin eksik
Ne anlamda
Burcun ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?