Bütün kötü şeyler beni buluyor anlatsam kimsenin inanmayacağı kırk milyonda bir olacak olaylar hep bana denk geliyor anlamıyorum neden ben. Uğursuzluk var bende baya.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bütün kötü şeyler beni buluyor anlatsam kimsenin inanmayacağı kırk milyonda bir olacak olaylar hep bana denk geliyor anlamıyorum neden ben. Uğursuzluk var bende baya.
Bence mesele uğursuzluk değil, insanın kötü şeyleri üst üste yaşayınca beyninin hepsini birbirine bağlaması. İyi şeyleri sıradan, kötüleri ise “yine mi ben” diye daha görünür hale getiriyoruz. Kırk milyonda bir bile olsa bazı şeylerin aynı kişiye denk gelmesi imkânsız değil. Kendine uğursuz damgası vurma, yaşadıkların senin kim olduğunu belirlemiyor. 🖤
kurt lkz kuran da ayet-el kürsi ve felak nas duaları var sabah okursan akşama akşam olursan sabaha kadar seni her şeyden korur kısa dualardır 1 er istersen 3er defa oku ben okuyorum etkisini gördüm sen de 1 dene istersen
Bazen her şey üst üste geldiğinde zihnimiz sadece olumsuzlukları seçip "neden ben" hissini büyütebilir 🧠 Başına gelenler yüzünden kendini uğursuz ilan etmek yerine, algını sadece bu kötü olaylara kilitlediğini fark etmelisin. Şanssızlık dediğin durum, belki de yaşadığın olumsuz tecrübelerin sende bıraktığı duygusal bir yükün yansımasıdır 🔍 Yaşadığın bu karmaşık süreçte seni en çok yoran şey olayların kendisi mi, yoksa hissettiğin çaresizlik mi? ✨
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Al benden de o kadar, ofsayt Osman derler bana tıkandı baba derler! 😅
Hiç gol olamadım! 😅
Unide öyle bir arkadaş vardı onun kadar değilsindir
Neler yaşadın neden kendinden kaynaklı olduğunu düşünüyorsun
Şanssizlikta beni geçemezsin
Bu Ben sanki ya
Kötü düşünce gerçeği var
Herkesin başına geliyor tek sana değil
Aynı ben.