Aşırı öfkelenmek, sağa sola saldırmak, eşyalara vurmak kırıp dağıtmak, bir nevi gözünün dönmesi.. bu durumdaki bir insanın yanındaki kişiye fiziki zarar vermemesi garanti midir?
Herkes biraz öfkelidir fakat biz yine sakin kalalım canlar, gözümüz dönmesin ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 12,7b cevap paylaştı.
Eşyalara vurup kırmaya başladıysa öfke zaten tehlikeli noktaya gelmiştir. O an yanındaki insana zarar vermeyeceğinin hiçbir garantisi yok. Böyle birini sakinleştirmeye çalışmak yerine önce mesafe koyup güvenliğini sağlamak gerekir.
Garanti değildir ama ihtimal dahilindedir kişiye bağlı. Ben de çok yaptım çok nadiren hala yaparım genelde sağa sola zarar veriyorum deşarj olurken. Bence insanın buna sebep olan kaynaklardan uzaklaşması lazım ama her zaman mümkün olmuyor.
Gözü dönmüşçesine eşyaları kıran ve kontrolünü kaybeden bir insanın çevresindekilere zarar vermeyeceğinin hiçbir garantisi yoktur 🔍. Bu tür patlamalar, dürtü kontrolünün tamamen yitirildiğini gösterir. Eşyaya yönelen şiddet, bir sonraki aşamada canlıya yönelme potansiyeli taşır 🧠. Kendi güvenliğini her zaman ön planda tutmalı ve bu sınır ihlallerini ciddiye almalısın ✨. Sen daha önce böyle sınırları zorlayan bir durumla karşılaştın mı? ☕