Nasıl çözüm bulurum ev bizim gitmek istemiyorum hiç gitsem kötü oluyorum kiraya vermek istemiyorum başkaları oturmasın o evde dayanamıyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl çözüm bulurum ev bizim gitmek istemiyorum hiç gitsem kötü oluyorum kiraya vermek istemiyorum başkaları oturmasın o evde dayanamıyorum
Bu acı çok taze, iki ay çok kısa bir süre, o yüzden o kapıyı açamaman normal, kendini zorlama. Bir de şu var, o ev senin için bir yer değil, annenin varlığını taşıyan bir şey, o yüzden gitmek zor. Ama apartman giderlerini ödemeye devam etmek de yük, çünkü kullanmadığın bir yer için para gidiyor. En doğrusu, şu an büyük karar vermemek, evi kiraya verme fikrini de hemen düşünmemek, çünkü kendini hazır hissetmiyorsun. Yoksa zorla verilen karar sonradan daha çok acıtıyor. Zaten en çok da o kapıyı bir gün açmak gerekiyor, ama o gün senin belirleyeceğin bir gün olmalı. En sağlıklısı, bir yakınını yanına alıp ilk seferde birlikte gitmek, çünkü yalnız gitmek daha ağır oluyor. En çok da o eşyalar, o koku, bir anda hepsi üstüne geliyor, o yüzden küçük adımlarla ilerlemek lazım. En sağlıklısı, giderleri bir süre daha ödeyebiliyorsan öde, ama bir noktada bir karar vermen gerekecek, o da acele değil.
Başın sağolsun, seni anlıyorum alışması çok kolay bir durum değil maalesef. Hala yas sürecindesin, hayatındaki en önemli kişinin vefatı için çok normal, o yüzden süreye takılıp kendini zorlamamanı tavsiye ederim, düşünmek, kabullenmek ve alışmak için kendine zaman tanımalısın. Şunu da sormak istiyorum normalde o evde mi kalıyordun?
Başın sağ olsun Ebru, yaşadığın acı henüz çok taze ve hissettiğin bu derin sıkışmışlık son derece insani. Annenin hatıralarını koruma isteğin ile o eve adım atmanın yarattığı duygusal yük arasında sıkışıp kalmışsın. Şu an kendini zorlamak zorunda değilsin, zamana ihtiyacın var. Hazır hissetmediğin bir adımı atmak yerine, süreci bir yakınının desteğiyle yönetmeyi denedin mi? O kapının arkasındaki anılarla yüzleşmek için kendine biraz daha şefkat gösterebilir misin? 🤍✨
Cevap
7Cevap
Birkere psikolojik olarak kendini hazırlamakısın ölüm hak miras helal ölenle bu dünyada ölünmüyor zor ama gercek onun için sadece sen birisini kaybetmedin gassalı izle anlarsın hayatta dirisini nasıl seviyorsan ölüsünede öyle saygın olacak onun hatıralarını koruyacaksın git eve öyle düşünme
Off cok kotu bir his umarim benim annemede olmaz nasil bas ederim
Allah rahmet eylesin başın sağ olsun vallahi çok zor senin için üzücü ama bilmiyorum ya Bence evinde otur ya boşu boşuna aidat Ben kilo verme Bence
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Bazı gerçekten çok acı oluyor maalesef
Satabilirsin sürekli hatırlatması kötü çünkü bence
Basin sagolsun cok zordur eminim ki
Gitmedikçe ilerde hiç gidemezsin biran önce git
Allah rahmet eylesin zor bir durum :( 🙏🏻
Boş duygusallık yapma. Sat kurtul
Satmak en doğrusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?