20 yaşındayım özgüvenimi nasıl toparlayıp sosyal biri olup gerçek ilişki kurabilirim?

Yalansız bir şekilde her şeyi anlatacağım 20 yaşındayım ben güzel olduğumu çok düşünmüyorum 17 yaşından beri de sanal ortamdan çıkmadım neler neler oldu sanaldan sevgili vs sevgili yaparken de hiçbir zaman kendimi atmadım çünkü cesaretim yoktu reel hayatım zaten yoktu kilom da az çok var hani bunlar gitti üniversiteye başladım hiçbir şekilde sosyal hayatım olmadı okulun ilk günleri bir grupla konuştuk oyunlara falan gittik grup kuralım dedik baktım grupta ben yokum o arkadaş grubu da daha yakınlaşmış hâlâ sanaldaki eski sevgilimi unutamadım hayatım böyle kendim AVM'ye gittim kendim tatlı yemeye gittim tek aktivitem sigaram ve yurtta kızlar onlara denk gelirsek ciddi anlamda kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum güzelleşmek istiyorum sosyal olmak istiyorum ama beceremiyorum sanırım kendime yönelik korkularım var ya hayatım böyle giderse ve gerçekten sevgilim olsun istiyorum ama olmayacak gibi ne yapacağım ben bu gidişle kendim olamıyorum artık ya çok canım sıkılıyor çok kalbim kırılıyor..🥺

20 yaşındayım özgüvenimi nasıl toparlayıp sosyal biri olup gerçek ilişki kurabilirim?