Özgüvensiizim nasıl yenebilrim sosyalleşebilirim?

3 yıldır Avrupa'da yaşıyorum. Ve bu 3 yıl içinde hayatımdan çıkmak isteyen çok insan oldu ve ben çok yanlız kaldım. Türkşyedeykende çok sosyal birri değildim az kişiyle takılırdım yani oradakilere de iletişimin kesildi 3 senedir hep mal gibi evde oturuyorum. Hiç sosyal değilim önceden esprili falan biriydim. Ne bilim flört konusundada iyyiism şimsi yapılan esprileri mesajları çakamıyorum bile. Düşmüyor jeton. Şuana kadar olan arkadaşların hep yabancı ve onlarla mecburen yabancımsşl konuşuyorum o da borta seviye ama işte samimi arkadaşlıklar için yeterli olmuyor. Çok asosyalim sürekli evdeyim. Çıkıp gezip çılgınlar gibi eğlenmek istiyorum. Ama yani kalkıp bşrşs krsa falan sen jepmi evdesin hiç mi arkadaşın yok derse harbiden ağlarım dnfjfkfkkdkdkdk. Yaşadığım yerde küçük hiç Türk yok yaşıtım. Anlaşamıyorum hiçkimsryle beni soğuk işte kafa dengi bitir olmadığımı düşünüyorlar. Nasıl toparlanıcsm bilmiyorum. Flört yapıyorum o bile ilerlemiyor. Karşılık veremiyorum ki. Birde son zamanlarda çok falza güvenim kırıldı kimseyede güvenim yok. Çokta özgüvrnsizim. Böyle oturup anlatsam herşeyi günler haftalar alır. Bu birkaç senede yaşadıklarımı. Böyle birine dönüştüğü için yeni viriylede tanışmak istemiyorum sonu yine aynı olacak diye
Özgüvensiizim nasıl yenebilrim sosyalleşebilirim?