Neye elimi atsam olmuyor işte o kişi benim ne aşk ne iş ne de evlilik, hep olumsuz her şeyim. Neden böyle sizce, ne yapacağım ben :(
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neye elimi atsam olmuyor işte o kişi benim ne aşk ne iş ne de evlilik, hep olumsuz her şeyim. Neden böyle sizce, ne yapacağım ben :(
Cevap
17Cevap
olay bulamamak değil aslında. olay beklentilerin çok yüksek olması. bu durumun oluşmasında sosyal medya, diziler, popüler kültür en büyük etken. dizilerle insanlara herşeyin en iyisine layık olduğu, kimseye tahammül etmemesi gerektiği gibi kavramlar aşılandı. kavgacı, küfürbaz, ailesine bağı olmayan erkek modeli ideal erkek olarak gösterildi. yine hem erkeğin hem de kadının ilişkisi varken başka insanlarla ilişki yaşaması normal bir durummuş gibi gösterildi. herkesin boğaz kıyısında, yalıda, konakta yaşadığını söylememe gerek yok zaten.
işin sonrasında bu dizilerle büyüyen nesil sosyal medya çağında buluverdi kendini. önce facebook, arkasından instagram insanların hepsini birer alternatif haline getirdi. nasıl olsa bu mecralarda alternatif çok. kadın gördüğü aşırı ilgiden ve aldığı mesajlardan sanal bir tatmin duygusu oluşturdu. erkek ise nasılsa her kadına yazarak aralarından mutlaka birkaçını gündelik ilişkiye ikna etti. bu da iki taraf açısından ilişkileri sıradanlaştırdı. sekse ulaşmak açısından da eskisi gibi zorluk kalmayınca insanların tahammül eşikleri inanılmaz düştü. üstüne iyi niyetli, gerçek anlamda ilişkisini sürdürmek isteyen kadın ya da erkek enayi, saf, kokay lokma görüldü ve kabuklarına çekildi. sonra da kimse hayırlı kısmet bulamadı. olay çoğunlukla bunlardan ibaret.
bazen hayat üst üste gelir ve insan tıkandığını hisseder, bu dönemler geçici olabiliyor genelde. biraz akışa bırakıp üzerine çok gitmemek, kafayı dağıtacak şeylere odaklanmak en iyisidir.
Kader kısmete bağlamak yerine nerede hatalar yapıyorum diye oturup düşünmek gerek.
Bir yerde yapmadım
Hata
Ayran düşüktür gece dışarda kuruyan kıyafltleri giyme bir süre
Ne
Yok ikiside değilim birde neden konu benim cinsleliğime geldi ki sapk mısın?
Ben yapmam uzun zaman oldu yapmadım
Yok öyle istemem onlar sadece cinselik istiyor
Evlenmek istemiyorlar
Benimde ayni ya 26 benimde kapali ne yapcaz bilmiyorum
Bakirelik onemli ama
Birseyi ararsan bulamazsin guzel seyler beklenmedik anda olur
Gelmedi hiç yaş 25
Kısmetin ve şansın kapalı değil. Sen olumsuz düşünerek kendine çekiyorsun. Olumlu düşün ve inanarak dua et.
Gerçekten mi inancım da kalmadı hiç birsye e
Psikolojide bitiyor çok olumsuz düşünme
Böyle düşündüğün için.
Nerdesin ya hu 😀
Fiziksel olarak nasılsın güzel misin normal mi
Kariyer yap, düzgün erkek seni bulur
Kimse bulmuyor kariyerde yok sadece ilgi alanım makyaj yapmak sertifikam var
Tırnakların uzundur senin , ciddi düşünen erkek olmaz senle
Değil kısa
Hım evlenebiliriz🤣
Tek tırnağa mı düşünüyorsun
İlk oraya bakarım. Kısa Tırnak, açık mavi oje süren kadın evlenilecek kadın bana göre
Allahın izniyle açılır inşallah dua et
Açılmıyor hep kapalı
İşe yarayan dualar vardır belki
Ben varım ben
okuyup üflyelim
Olumsuz düşünürsen, olumsuzlukları çekersin.
elini attığın şey de önemli tabi :D
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatındaki bu üst üste gelen olumsuzluklar seni haklı olarak çok yormuş ve inancını kırmış 🧠 Hayat bazen üstümüze öyle bir gelir ki, bir tür şanssızlık döngüsüne sıkıştığımızı hissederiz. Oysa bu durum kısmetin kapalı olması değil, algımızın ve enerjimizin olumsuza odaklanmasıdır. Olumsuz deneyimler zihninde "zaten olmayacak" beklentisi yaratıyor olabilir mi? Kendine biraz şefkat gösterip küçük bir adımla bakış açını değiştirmeye ne dersin? ✨